Rondom Het Kind
Februari 2014
Aanmelding conferentie gesloten
Follow on Twitter Volg ons op Twitter
Friend on Facebook Like ons op Facebook
Forward to Friend Neem contact met ons op

Nieuws

Kom op tijd!

Het nieuws dat de conferentie gratis toegankelijk is, verspreidde zich snel. Meer dan 1.000 mensen gaven zich op voor de conferentie van 7 en 8 februari. De aanmelding is inmiddels gesloten. We willen lange rijen vlak voor aanvangstijd voorkomen.

 

Daarom vragen we je om op tijd te komen. Om 8:30 uur gaan de deuren open. Vanaf dat moment kun je je inschrijven, je badge afhalen, het programmaboekje in ontvangst nemen en genieten van de informatiemarkt met verschillende stands en een kop koffie/thee. We zien ernaar uit je komend weekend te ontmoeten!

Workshops: maak een top drie!

Zoals je hierboven kunt lezen, verwachten we komend weekend veel mensen! Het kan dus voorkomen dat de workshop van jouw keuze vol is. Daarom verzoeken we je om van te voren voor jezelf een top drie te maken per workshopronde. Is de workshop van jouw keuze vol, dan kun je gemakkelijk switchen naar je tweede of derde keuze. Klik hier voor het vrijdagprogramma. Het zaterdagprogramma vind je hier.

Bezoekers vertellen

Marieke, Esther en Peter bezochten in 2012 de conferentie van Rondom Het Kind. Ook in 2014 zijn ze weer in Lelystad te vinden. Ze komen alle drie uit een andere kerkelijke richting, maar delen één passie: kinderen vertellen over Jezus. Wij vroegen deze kinderwerker, ouder en beleidsmaker/workshopleider wat ze van de vorige conferentie vonden en waarom ze besloten hebben om dit jaar terug te komen. Lees hier hun verhaal.

Bid jij mee?

We werken achter de schermen hard om de conferentie tot een succes te maken. Zonder de zegen van God zijn we echter helemaal nergens! Daarom willen we je vragen om alle voorbereidingen rondom de conferentie in gebed te brengen. Denk hierbij aan veiligheid tijdens het opbouwen, maar ook aan alle laatste praktische voorbereidingen zoals het maken van de badges, het regelen van >>

 

de lunchpakketten, etc. Wil je ook bidden voor de sprekers en workshopleiders? Alvast hartelijk dank voor je gebed!
Copyright © Rondom Het Kind, 2012, All rights reserved.

Onze nieuwsbrief wordt verzonden aan iedereen die op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Rondom Het Kind. Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen dan kun je je afmelden door hieronder te klikken op 'Uitschrijven'.  

Ons mailadres is: info@rondomhetkind.info
Uitschrijven | Doorsturen