Rondom Het Kind
Nieuwsbrief januari 2014
Meld je nu aan voor de conferentie!
Follow on Twitter Volg ons op Twitter
Friend on Facebook Like ons op Facebook
Forward to Friend Neem contact met ons op

Rondom Het Kind gratis toegankelijk

Heb je al gehoord dat de conferentie Rondom Het Kind gratis toegankelijk is? Toen het nieuws eind december bekend werd, hebben we dit meteen via diverse kanalen bekend gemaakt. Bijvoorbeeld via onze Facebookpagina. Wellicht heb je het nieuws

 

gemist omdat je op vakantie was of simpelweg je mail niet hebt bekeken in je vakantie. In dat geval kun je hier het persbericht lezen. Direct aanmelden? Dat kan via dit aanmeldformulier. Doe het snel want vol is vol. En… kom niet alleen!

De hoofdsprekers stellen zich voor

Anne Westerduin spreekt op vrijdagochtend tijdens het plenaire programma van Rondom Het Kind. "Kinderen hebben mijn hart", vertelt Anne. "Ik probeer altijd te bedenken of ik de volwassene ben die ik als kind had willen tegenkomen." Anne stelt zich hier aan je voor. Voor informatie over de andere hoofdsprekers - Nynke Dijkstra, Tiemen Westerduin en Jos de Kock - lees je hieronder verder.

Vrijdagavond: Tiemen Westerduin
 

Tiemen is jongerenwerker, spreker en schrijver. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen. In 2007, 2010 en 2011 was Tiemen hoofdspreker op de EO-Jongerendag. Hij werkte voor de HGJB en is momenteel werkzaam voor Compassion. Tiemen stelt zichzelf hier aan je voor.

Zaterdagochtend:
Jos de Kock


Jos is universitair docent Praktische Theologie aan de Protestantse Theologische Universiteit. Daarnaast werkt hij voor het onderzoekscentrum voor jeugd, kerk en cultuur van de PThU. Jos is getrouwd en is vader van twee dochters. Meer informatie over Jos lees je hier.

Zaterdagmiddag: Nynke Dijkstra


Nynke Dijkstra is theoloog en werkzaam bij de protestantse kerk in Nederland voor de afdeling van Missionair Werk en Kerkgroei. Nynke is getrouwd, moeder van drie kinderen en oma van twee kleinkinderen. Hier stelt Nynke zich verder aan je voor.
Copyright © Rondom Het Kind, 2012, All rights reserved.

Onze nieuwsbrief wordt verzonden aan iedereen die op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Rondom Het Kind. Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen dan kun je je afmelden door hieronder te klikken op 'Uitschrijven'.  

Ons mailadres is: info@rondomhetkind.info
Uitschrijven | Doorsturen