Rondom Het Kind
Terugblik conferentie 2014
Bekijk de themafilm!
Follow on Twitter Volg ons op Twitter
Friend on Facebook Like ons op Facebook
Forward to Friend Neem contact met ons op

Bedankt voor je aanwezigheid!

De conferentie ligt alweer twee weken achter ons. We hopen dat jij er net zo van genoten hebt als wij! De reacties van de bezoekers waren over het algemeen zeer positief. Natuurlijk hebben we ook kritisch naar onszelf durven kijken.

 

Aan de hand van de evaluatieformulieren gaan we actief aan de slag met een aantal verbeterpunten. We vonden het leuk om je te ontmoeten op 7 en/of 8 februari. Hopelijk zien we je op een volgende conferentie – in het voorjaar van 2016 – weer terug!

Themafilm conferentie Rondom Het Kind 2014

We krijgen regelmatig de vraag binnen of de themafilm van de conferentie online te bekijken is. We hebben deze inmiddels op onze website en op YouTube geplaatst. Bekijk de themafilm hier. Aan een sfeerimpressie (film) van het weekend wordt achter de schermen hard gewerkt. Houd onze website in de gaten of volg ons via Facebook of Twitter.

In de media

Het Reformatorisch Dagblad en Nederlands Dagblad waren tijdens de conferentie aanwezig. Zij publiceerden beiden een reportage. Bij het Friesch Dagblad mochten we zelf een artikel aanleveren. Klik hier om de verschillende reportages/artikelen te lezen.

De toekomst

Rondom Het Kind organiseerde de afgelopen jaren drie keer een conferentie. Door de jaren heen sloten steeds meer organisaties vanuit verschillende denominaties zich bij ons aan. Langzaamaan ontstond de wens om samen méér te bieden dan ‘alleen’ een tweejaarlijkse conferentie.

 

Rondom Het Kind wil een christelijke beweging zijn met een breed aanbod ‘rondom het kind’. Een aanbod dat voorziet in de behoefte van iedereen die zorg en verantwoordelijkheid wil dragen voor het kind. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen, net als via onze website, Facebook en Twitter.
Copyright © Rondom Het Kind, 2012, All rights reserved.

Onze nieuwsbrief wordt verzonden aan iedereen die op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Rondom Het Kind. Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen dan kun je je afmelden door hieronder te klikken op 'Uitschrijven'.  

Ons mailadres is: info@rondomhetkind.info
Uitschrijven | Doorsturen