Rondom Het Kind
Nieuwsbrief februari 2016
Meld je nu aan voor de conferentie!
Follow on Twitter Volg ons op Twitter
Friend on Facebook Like ons op Facebook
Forward to Friend Neem contact met ons op

Nieuws

Sluitingsdatum aanmelden in zicht!

Ken jij twijfelaars of heb jij jezelf nog niet aangemeld voor de conferentie Rondom het Kind 2016? Wacht dan niet langer en hak die knoop door, want aanmelden via www.rondomhetkind.info is mogelijk tot en met dinsdag 9 februari.

Kom op tijd!

Om lange rijen vlak voor aanvangstijd te voorkomen, willen we je vragen om op tijd te komen. Om 8:30 gaan de deuren open. Vanaf dat moment kun je je inschrijven, je badge afhalen, het programmaboekje in ontvangst nemen en genieten van de informatiemarkt met verschillende stands onder het genot van een kop koffie/thee. We zien ernaar uit je 12 en 13 februari te ontmoeten!

Workshops: maak een top drie!

Opnieuw komen er honderden mensen naar de conferentie! Het kan dus voorkomen dat de workshop van jouw keuze vol is. Onze tip: maak van te voren voor jezelf een top drie per workshopronde. Is de workshop van jouw keuze vol, dan kun je gemakkelijk switchen naar je tweede of derde keuze. Klik hier voor het vrijdagprogramma. Het zaterdagprogramma vind je hier.

Bid jij mee?

We werken achter de schermen hard om de conferentie tot een succes te maken. Zonder de zegen van God zijn we echter helemaal nergens! Daarom willen we je vragen om alle

voorbereidingen rondom de conferentie in gebed te brengen. Bid voor de sprekers en workshopleiders. Maar denk ook aan veiligheid tijdens het opbouwen, en aan alle laatste praktische voorbereidingen zoals het
maken van badges, het regelen van technische zaken, etc. Alvast hartelijk dank voor je betrokkenheid!
Copyright © Rondom Het Kind, 2015, All rights reserved.

Onze nieuwsbrief wordt verzonden aan iedereen die op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Rondom Het Kind. Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen dan kun je je afmelden door hieronder te klikken op 'Uitschrijven'.  
 
Ons mailadres is: info@rondomhetkind.info
Uitschrijven | Doorsturen