Rondom Het Kind
Nieuwsbrief juli 2014
Bekijk de sfeerimpressie
Follow on Twitter Volg ons op Twitter
Friend on Facebook Like ons op Facebook
Forward to Friend Neem contact met ons op

De conferentie van Rondom Het Kind ligt alweer bijna een halfjaar achter ons. Ook al zijn we voor jou minder zichtbaar op dit moment, achter de schermen gaan de werkzaamheden door. Zo werken we bijvoorbeeld aan een nieuwe website.


Na de zomervakantie gaan we alweer aan de slag met de voorbereidingen voor de conferentie van 2016. In deze nieuwsbrief blikken we nog een laatste keer kort terug op de conferentie. Natuurlijk kijken we ook naar de toekomst. 

Sfeerimpressie Rondom Het Kind 2014

"Toen ik de sfeerimpressie van Rondom Het Kind onlangs weer eens keek, herinnerde ik me de goede voornemens die ik maakte tijdens de conferentie. Het voelde als het duwtje in de rug dat ik nodig had om weer actief met die voornemens aan de slag te gaan." - Bezoeker Rondom Het Kind 2014

(Opnieuw) aan de slag

Wat is jou na de conferentie het meeste bijgebleven? Welke doelen had je gesteld voor jouw taak binnen het kinderwerk, op je school en/of in je gezin? Ben je nog steeds actief bezig met het verwezenlijken van je goede voornemens, of zijn ze misschien alweer een beetje weggezakt? 

 

Bekijk de sfeerimpressie van de afgelopen conferentie hier en kijk eens eerlijk naar de doelen die je voor jezelf gesteld had. Wees tevreden over de dingen die je bereikt hebt en ga opnieuw – of voor het eerst – aan de slag met de doelen die je (nog) niet hebt kunnen realiseren. We wensen je hier veel zegen en wijsheid bij toe!

De toekomst

In de vorige nieuwsbrief las je het al: we willen méér bieden dan ‘alleen’ een tweejaarlijkse conferentie. Rondom Het Kind wil een christelijke beweging zijn met een breed aanbod ‘rondom het kind’. Een aanbod dat voorziet in de behoefte van iedereen die zorg en verantwoordelijkheid wil dragen voor het kind. Achter de schermen wordt hierover nagedacht en gesproken. Omdat we kwaliteit willen (blijven) leveren, nemen we de tijd voor dit proces. Via Facebook en Twitter blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 
Copyright © Rondom Het Kind, 2012, All rights reserved.

Onze nieuwsbrief wordt verzonden aan iedereen die op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Rondom Het Kind. Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen dan kun je je afmelden door hieronder te klikken op 'Uitschrijven'.  

Ons mailadres is: info@rondomhetkind.info
Uitschrijven | Doorsturen