Convocatóries Febrer - Març 2021

Convocatòria de projectes de recerca i experimentació artística La Escocesa 2021

La Escocesa obre una convocatòria de projectes de recerca i experimentació, dirigida tant a sòcies com persones externes.

L'objecte de la present convocatòria és promoure projectes de recerca i experimentació, individuals o col·lectius, per a realitzar a La Escocesa al llarg del 2021. Aquests han d'estar d'alguna manera vinculades amb l'àmbit artístic i han de contenir aportacions de continguts, conceptualització, metodologia, planificació, formació i estratègies de col·lectivització.

El termini de presentació de tota la documentació exigida finalitzarà el dilluns 15 de març de 2021 a les 23.59.

Oferta de treball | Emplea Cultura

La Escocesa ha estat seleccionada enguany com una de les 10 organitzacions del programa Empra Cultura de la Fundació Banc Santander. El programa està destinat a la creació d'ocupació entre joves especialitzades en cultura contemporània mitjançant la dotació d'una ajuda de 18.000 euros a 10 organitzacions, que hauran de ser destinats íntegrament al salari de la persona ocupada durant 12 mesos.

Del 9 al 23 de febrer s'obre la convocatòria per a candidats que volen optar pels llocs oferts per les 10 organitzacions seleccionades.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Escocesa · Carrer de Pere IV 345 · Barcelona, Catalunya 08020 · Spain