Agenda Novembre
1 ➞ 30
Proyecto Co
➞ 09/20 - 12/20


La crisis de la Covid-19 continúa y también el proyecto co-, haciendo de la Escocesa en un centro de investigación artística para afrontarla y proponer soluciones. 
 

COnsultorio

¿Cómo sobrevivir económicamente a la crisis COVID-19?

Re-activamos el grupo de apoyo que mantendremos vigente para lidiar con las problemáticas de nuestro sector y cubrir el vacío de cuidado inherente a sus prácticas cotidianas. Hay diferentes respuestas que pueden ajustarse a tu situación como convocatorias, subvenciones y créditos. Esperamos que te permitan ver un poco de luz en esta nube de incertidumbre.

Además de la información que puedes encontrar en la web , nos puedes escribir a lo largo de la semana a g1@laescocesa.org para tener una reunión online o presencial, con inscripción previa (los jueves a las 16.30h en La Escocesa).

 

COctelera

Estamos preparando los nuevos tónicos reconstituyentes para animar al barrio y a toda Barcelona! Aún estamos haciendo malabares para poder negociar las restricciones así que os mantendremos al corriente ;).


COrpus

Sigue siendo necesario revisar los protocolos de salud en la cultura y por tanto seguimos imaginando, ideando y experimentando con propuestas para centros y actividades culturales. Podéis ver algunos resultados en la web.
 

 Col·laboracions 
 

Nit dels Museus

14 de 11 / Can Framis

Cancel-lat

El Museu Can Framis obrirà les seves portes en horari nocturn amb motiu de la Nit Europea dels Museus i a la plaça del museu es podrà visitar la instal·lació Auca del revés de Thilleli Rahmoun, una auca gegant que funciona com un recorregut gràfic i metafòric de 48 caselles en espiral. Cada vinyeta està inspirada per una història, un testimoni o un esdeveniment relacionat amb els carrers del barri del Poblenou.
 

SUBVERSIÓ! Manifestacions perifèriques per a una història reversible

➞ de 10.11 a 06.12  / CCM Born

Una producció de la fàbrica de creació La Escocesa pel Centre de Cultura i Memòria El Born.

Marco i Guarín (Marina Rubio i Juan David Galindo), Daniel de la Barra i Juan Antonio Cerezuela reinterpreten a SUBVERSIÓ! l’absència, la franja d’espai que separa el jaciment de la Barcelona de principis del segle XVIII, a cinc metres de profunditat, del mercat del Born a peu de carrer. El temps buit, situat entre aquestes dues fites històriques, és en realitat ple de vivències invisibilitzades pels discursos que patrimonialitzen el passat, prioritzant l’atenció vers moments històrics que es consideren determinants. A través de l’acció artística, visió perifèrica que gaudeix de la llibertat de poder ser anacrònica i paradoxal, diverses intervencions a l’espai arquitectònic del Born obren preguntes sobre la forma en què interpretem la història i construim els nostres propis relats mitjançant un passat museïtzat i inamovible. 
Convocatòries
 

Fora de Camp 2020-20201


El jurat compost per Sophie Blais (Can Serrat), Aida Boix (Lo Pati), Enric Puig (La Escocesa) i Laura Bono, Marina Ribot i Angelica Tognetti (Fora de Camp), ha decidit seleccionar les següents artistes per a formar part del Programa de Col·lectivització Improductiva Fora de Camp 2020-2021:

Albert Gironès / Anna Vilamú Bosch / Belén Sanchez Juez / Marina E.G.

Així mateix, ha valorat molt positivament les propostes de Alexander Arilla Velázquez, Helena Muñoz Villena, Maria Giró i Sara Cabo y Paula Vicente Puiggròs.

Sabem que és molt difícil generar espais de cura dins d'una convocatòria, però volem agrair, de tot cor, a totes les persones que ens han fet arribar les seves propostes. 


 

Trabajo individual de residentes y becadas de investigación


Carla Boserman
Coses que fan coses. Programa públic a cura de Blanca Callén 12.10.20 al 28.11.20
Festival Urban Bat Bilbao

Thillei Rahmoun
Metaxu | Espaces d'artistes. 27,28,29 del 11
 
Facebook
Instagram


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Escocesa · Carrer de Pere IV 345 · Barcelona, Catalunya 08020 · Spain