Agenda Abril
1 ➞ 18

➞ 7.04.21

Estem molt contentes d'anunciar que el centre tornarà a obrir el pròxim 7 d'abril per a la realització d'activitats, tallers i visites, sempre des de la implementació dels protocols i mesures de prevenció existents contra la Covid. Amb aquest objectiu, des del projecte co-, el grup co-rpus ha estat treballant en el desenvolupament de mesures i rituals imaginatius que, a més de respectar els protocols de seguretat, busquessin el consens dels cossos i els sentits, intervenint entre ells des de la cura i el bon fer, possibilitant així la presencialitat de les activitats culturals en el centre. Des de La Escocesa, us donem de nou la benvinguda i us convidem a formar part de les noves activitats que obrirem, en les quals posarem tota la nostra cura i el major dels sentits.


➞ fins al 15.04.21

Beca d'internacionalització 2021 FUNDACIÓ GÜELL – LA ESCOCESA - CITÉ INTERNATIONALE DES ARTS

La Fundació Güell i La Escocesa convoquen una beca per a una residència internacional de tres mesos – octubre, novembre i desembre de 2021 – en la Cité Internationale des Arts de París. La beca està destinada a artistes nascuts/des, o que desenvolupin la seva carrera artística, o que treballin, dins del territori d'àmbit lingüístic català, valencià o balear, i que siguin menors de 35 anys.
➞ fins al 15.04.21

Concurs per cobrir la plaça de direcció de La Escocesa 2021-2024

L’Associació d’Idees EMA obre un concurs per a cobrir la plaça de Direcció de La Escocesa.
Es podran presentar persones físiques, o agrupacions de persones físiques, que proposin una solució salarial i de temps segons els paràmetres de l’oferta laboral. Es requereix un perfil vinculat a les pràctiques artístiques contemporànies des d'una visió comunitària.


 16.04.21 - 21.00h.

Diari de fàbrica

Performance audiovisual a partir del material del projecte «Diari de fàbrica», de Marta Azparren, sobre la petjada del treball industrial en l'activitat artística. Com connectar el relat de la cadena de muntatge fordista en els cossos perifèrics i els espais industrials amb la manera en què les artistes han ocupat aquests espais fabrils, assumint la seva condició precària i alguns dels seus bucles.
Amb la col·laboració especial del músic Pau Escutia.
Projecte desenvolupat en el marc del programa  ART⇆TERRITORI  (Idensitat, Casa Planas, Le BBB, La Escocesa), amb el suport de Euroregió Pirineus Mediterrània.


 

Sòcies usuàries de La Escocesa

A La Escocesa, obrim una nova modalitat de sòcies usuàries, destinada a qualsevol artista o investigadora que vulgui convertir-se en usuària de l'espai de La Escocesa sense disposar d'un taller propi. Aquest mes obrirem la convocatòria i us informarem de com presentar-se.

 

Treball Individual de residents i becades de recerca


Natalia Domínguez
Something that repeats references itself. Living Room - Galería Badr El Jundi. Fins al 18.04.21. Videoprojecció online.

Alba García i Aullé
El llapis i companyia. Pentáculo Escultores (Poblenou). Del 9.04.21 al 07.05.21. Exposició.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Escocesa · Carrer de Pere IV 345 · Barcelona, Catalunya 08020 · Spain