Convocatóries Gener 2021

1 ➞ 30

Convocatòria 2021 de residéncies artístiques a La Escocesa

La Escocesa obre les portes pel 2021 amb el desig d'expandir la seva comunitat: ofereix 18 places per a residències de llarga durada, per a creadores provinents de qualsevol disciplina que vulguin formar part del col·lectiu artístic de La Escocesa. Les modalitats són: a) Residències de creació, b) Residències hipermatèriques de creació i c) Residències d'investigació.

Per a més informació, us convidem a assistir a la jornada virtual d’explicació i resolució de dubtes sobre la convocatòria el dimecres 20 de gener a les 18:30. Amb inscripció prèvia en info@laescocesa.org
Assumpte: "sessió informativa". Inscripció oberta fins dimarts 19 a les 14h. El mateix dia de la sessió enviarem per mail a totes les interessades el link per a connectar-se.

Convocatòria ADD+ART 2O21

ADD+ART 2021 és un congrés virtual, que immers en el context global de la pandèmia, està orientat a debatre i posar en comú projectes i recerques entorn els mecanismes de producció, les estratègies de formalització de processos i la configuració de nous espais, per a la materialització de les pràctiques artístiques i la seva interacció amb l’espai social.

Enviament de propostes  per a participar amb una ponència al congrés  fins al 15 de març de 2021.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Escocesa · Carrer de Pere IV 345 · Barcelona, Catalunya 08020 · Spain