Convocatòries Març - Abril 2021
 

➞ fins al 15.04.21

Concurs per cobrir la plaça de direcció de La Escocesa 2021-2024

L’Associació d’Idees EMA obre un concurs per a cobrir la plaça de Direcció de La Escocesa.
Les candidatures per a aquesta convocatòria hauran de complir amb un currículum professional adequat per a la Direcció de La Escocesa. Es podran presentar persones físiques, o agrupacions de persones físiques, que proposin una solució salarial i de temps segons els paràmetres de l’oferta laboral. Es requereix un perfil vinculat a les pràctiques artístiques contemporànies des de una visió comunitària.
Les condicions laborals del lloc de Direcció seran en règim de temps complet. La incorporació haurà de ser immediata en el moment que es resolgui el concurs públic. El contracte laboral sera de tres anys.
➞ fins al 15.04.21

Beca d'internacionalització 2021 FUNDACIÓ GÜELL – LA ESCOCESA - CITÉ INTERNATIONALE DES ARTS

La Fundació Güell i La Escocesa convoquen una beca per a una residència internacional de tres mesos – octubre, novembre i desembre de 2021 – en la Cité Internationale des Arts de París. La beca està destinada a artistes nascuts/des, o que desenvolupin la seva carrera artística, o que treballin, dins del territori d'àmbit lingüístic català, valencià o balear, i que siguin menors de 35 anys. Comprèn una dotació per a transport, manutenció i producció de 2400€; accés a un estudi de treball i una fórmula per a l'allotjament en el centre Marais de la Cité Internationale des Arts; la inclusió d'una obra, resultant del desenvolupament del projecte artístic durant la residència, en la col·lecció d'art de la Fundació Güell; i la possibilitat de realitzar una presentació pública del projecte en el Palau Güell en l'any 2022.

Treball Individual de residents i becades de recerca


Natalia Carminati

Sand Walk en Dissonants, ciclo de performance y tecnología. L'Estruch, Sabadell. 26.03.21. Performance.

Nùria Nia

Lectura, Pensament i Cos por Matics en Cicle Cos Tecnològic. Hangar. 22.03.21. 18h.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Escocesa · Carrer de Pere IV 345 · Barcelona, Catalunya 08020 · Spain