Durant aquest temps hem estat treballant per a tornar a una nova normalitat repensada, reconcebuda i cuidada.

Estrenem web!!!

Estem molt i molt contentes! Hem fet una nova web més fàcil de navegar i amb més espais per a nous continguts. Aquí us la presentem:

projecte co-


Hem convertit La Escocesa en un centre de recerca artística per a afrontar la crisi del Covid-19 i proposar solucions. 
 

Un col·lectiu d'artistes ens hem reunit per a collir noves maneres de cohabitar els espais públics i culturals, construir plans de corresponsabilitat i seguretat social i compartir espais d'ajuda econòmica i de cures.


Agenda confinada

 Col·laboracions 
➞ pendent de reprogramació


Entreteixides


Tallers específics impartits per artistes i productorxs culturals que operen en el context d'Hangar i La Escocesa. Aquest programa educatiu d'Arts Visuals que sorgeix de la col·laboració entre el Centre Cívic Can Felipa i els dos centres. L'objectiu de Entreixides és propiciar i assajar metodologies cooperatives i participatives dirigides a públics transversals i transgeneracionales.


 Convocatories 
➞ fins al 24 de maig.

ART ⇆ TERRITORI / ART ⇆ TERRITOIRE 


Convocatòria de residències d’investigació artística. 3 Residències per artistes i/o investigadors/res a Toulouse - Barcelona - Palma. La duració de la residència es de 15 días en el lloc més les tasques prèvies i posteriors.
AT es desplega a partir d’una convocatòria conjunta de projectes per a tres residències d’investigació artística,  en tres contextos territorials específics que comparteixen un marc conceptual comú articulat com a “transperifèria”.
This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Escocesa · Carrer de Pere IV 345 · Barcelona, Catalunya 08020 · Spain