Fins el 20 de gener a les 13h.

Resolució Convocatòria 2020 de residències artístiques a La Escocesa

Felicitats a les guanyadores.
La Escocesa també vol agrair a cada una de les persones que s'han presentat a la present convocatòria amb la intenció de formar part de la seva comunitat.


Agenda


➞ 08 del 01 a les 18:00

Sessió informativa sobre convocatòries

Trobada per a l'explicació i resolució de dubtes referent a la Convocatòria de projectes de recerca i experimentació artística La Escocesa 2020 amb el director del centre.


➞ 07, 14, 21 i 28 del 01 a les 18:00

Tècniques teatrals per a performers
per Ferran Utzet

L’actor i director teatral Ferran Utzet ofereix un taller de tècniques teatrals especialment pensat per a performers que provenen d’estudis d’arts visuals. Inscripció prèvia a info@laescocesa.org. S'aplicarà un càrrec de 15€ en concepte de materials.➞ 1
5, 22, 29 del 01 y 5 del 02 a las 17:00

Algunas veces tienes que crear tu propia historia
por Antonia Rossi y Roberto Contador

Espacio abierto de experimentación que plantea la creación de piezas audiovisuales, sonoras, o estrictamente visuales, por medio del cruce entre materiales extranjeros y propios, utilizando como aglutinante la mirada. Inscripción previa en info@laescocesa.org Se aplicará un cargo de 15€ en concepto de materiales.


 

➞ 4, 11, 18, y 25 del 02 a les 17:00

El entre y el medio
por Iván Flores

Cuatro seminarios multidisciplinares que permitan una aproximación a las epistemologías del medio y las epistemologías del entre que parecen definir el paisaje teórico de nuestra época. Amb Kathrin Golda-Pongratz, Oriol Fontdevila, Paula Kuffer y Begonya Saez. Inscripción previa en info@laescocesa.org Se aplicará un cargo de 15€ en concepto de materiales.

Totes les activitats són gratuïtes i en la llengua que s'anuncien


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
La Escocesa · Carrer de Pere IV 345 · Barcelona, Catalunya 08020 · Spain