Copy
 
 
 
 
 
 

Klimmuur Zevenblad Festival

Afgelopen zaterdag stonden wij met onze klimmuur op het Zevenblad Festival in Rotterdam Zevenkamp. Uw zoon heeft aangegeven interesse te hebben om een keertje te komen kijken. In deze nieuwsbrief vindt u foto's en meer informatie over ons. Kom gerust een keer kijken dit kan elke zaterdag. De bijeenkomst begint om 15:00 en eindigt om 19:30. Vanaf 14:30 begint de inloop. Je bent van harte welkom!

 
 
Meer over de ASG
 
 

De Albert Schweitzer Groep is een grote scouting groep in Rotterdam. De groep, die is opgericht in 1935, bestaat met ruim 100 leden uit 3 verschillende speltakken. De bijeenkomsten bestaan uit allerlei activiteiten met betrekking tot sport, spel en avontuur. Elke jongen tussen 6 en 16 jaar kan lid worden van onze groep.

Naast een leuke, afwisselende en avontuurlijke vrijetijdsbesteding is scouting bij A.S.G. meer. Je bent samen met een groep leuke jongens en leert samenwerken en goed omgaan met elkaar. Elke zaterdag hebben wij twee uitdagende programma’s. De programma’s zijn uitdagend, avontuurlijk, veelal sportief maar voornamelijk heel leuk!

Wil je meer weten over onze groep kijk dan rond op onze website. Wil je komen kijken? Kom gerust eens langs. Je kunt ook contact zoeken met iemand van onze spelteams, zie daarvoor onze contact pagina. Kijk vooral eens even op onze website om een goede indruk op te doen van de groep! http://asg-rotterdam.nl/speltakken/verkenners/

 
 
 
Vijf keer komen kijken
 
 
 

Makkelijk kennis maken

 
 

Je kan bij ons altijd op je gemak en eigen tempo kennis komen maken. We hebben een leuke groep jongens van rond de 30 man welke elke zaterdag veel plezier beleven. De eerste vijf keer mogen ze met de bijeenkomsten meedraaien. Dit is gratis en vrijblijvend. Daarna kijken we in overleg of je lid willen worden.

Meer informatie
 
 
 
Vriendjes meenemen?
 
 
 

Ook al je maten zijn welkom

 
 

Vind je het fijner om samen met iemand lang te komen? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Je mag met zoveel vrienden komen als je wilt.

 
 
 
Foto's Zevenblad festival
 
 
 
 
Bekijk de foto's
 
 
Alle foto's van het Zevenblad festival zijn te vinden op onze website en Facebook. Hier onder een korte impressie. De foto's op Facebook kun je hier bekijken de foto's in ons fotoalbum vind je hier.
 
 
Bekijk ook onze website
 
 
Bekijk nog meer nieuws, foto's, filmpjes of andere informatie op onze website. Of één van de onderstaande social madia kanalen.
 
 
 
 
Copyright © 2016 ASG Rotterdam
Je kunt ons hier vinden:
ASG Rotterdam
Prinsemolenpad
Rotterdam, Zuid Holland 3054
Netherlands

Add us to your address book


Email Marketing Powered by Mailchimp
 
Afmelden voor deze nieuwsbrief? Uitschrijven
Kloppen de gegevens niet?Profiel bijwerken
Stuur door naar een bekende