Copy
 
 
 
 
 
 

Vrienden van ASG

Dit is de allereerste nieuwsbrief voor de Vrienden van ASG. De Vrienden van ASG is opgericht ten behoeve van de algehele ondersteuning van de scouting Albert Schweitzer Groep te Rotterdam. Het is een platform worden waar eenieder zijn betrokkenheid kan tonen bij onze scouting groep. Deze nieuwsbrief houd jou als vriend op de hoogte van alles wat je moet weten.

 
IMG
 
80 jaar reünie voor oud leiding groot succes
 
 
Dit jaar bestaat de Albert Schweitzer Groep 80 jaar. Wij vonden dat het wel eens tijd was voor een leuke reünie. Gezellig bijpraten met je oude kameraden onder het genot van een hapje en drankje. Het was sinds een lange tijd dat er een reünie werd georganiseerd. De eerste reünie sinds jaren was direct ook groot succesZowel de opkomst als het enthousiaste van alle (oud) leden die waren gekomen overtrof onze verwachtingen. Er waren in totaal ongeveer 70 (oud) leden aanwezig. Hierbij bleek al snel dat iedereen zijn oude kameraden wist te vinden en ook de mooie oude verhalen kwamen weer naar boven. Tijdens de reunie hebben we foto's gemaakt die je vanaf nu kan vinden op onze website. Omdat de reünie een groot success was hebben we besloten dit vaker te gaan organiseren.
 
 
 
Wat staat er op het programma?
 
 
 
De planning van Vrienden van ASG
 
 

Op dit moment wordt het hard gewerkt aan het opzetten van de Vrienden van ASG. Bijna alle aanwezigen van de reünie hebben te kennen gegeven mee te willen doen met de Vrienden van ASG. Hier zijn we ontzettend blij mee. De eerste officiële bijeenkomst zal begin 2016 gehouden worden. Hier komen alle leden van de Vrienden van ASG samen om gezellig bij te kletsen en te kijken wat er gedaan gaat worden met de jaarlijkse bijdragen van de Vrienden. Hiervoor zal door ons, in overleg met het bestuur, een aantal uit te kiezen doelen worden opgesteld. Zodra er meer invulling aan de Vrienden van ASG kan worden gegeven zullen we jullie zeker op de hoogte brengen.

 
 
 
De mensen van "jou tijd"
 
 
 
Wie moet zeker ook lid worden van de Vrienden van ASG?
 
 
Het is ontzettende speurtocht geweest om gegevens van oud leden bij elkaar te verzamelen. De Familie Dijksman heeft ons een gigantisch archief met ledenadministratie achtergelaten, helaas is heel veel ervan verouderd en niet meer juist. Daarom zijn we er van overtuigd dat er nog veel meer oud leden zijn die goede herinneringen hebben aan hun tijd bij de ASG. Ken jij nog iemand die je kunt bereiken en die zouden moeten weten van de Vrienden van ASG. Stuur ze naar de aanmeld pagina op onze website.
 
 
 
Bedankt voor jou aanmelding
 
 
IMG
 
Zonder jou geen vrienden van ASG
 
 

Je hebt tijdens de 80 jaar reünie of op onze website opgegeven deel te willen nemen aan de Vrienden van ASG. Bedankt daarvoor. Jullie hebben als oud leden en vrienden van de ASG altijd een belangrijke rol gehad binnen de groep en met jou bijdrage aan de Vrienden van ASG kunnen we dit weer nieuw leven in blazen.

 
 
 
Heb jij nog foto's of video's?
 
 
IMG
 
Help ons om het foto album zo compleet mogelijk te maken
 
 
Sinds een jaren zijn we  bij de ASG druk bezig met zoveel mogelijk van onze lange geschiedenis in kaart te brengen en te delen met onze leden. Een groot onderdeel hiervan is ons fotoalbum. Inmiddels hebben we bijna 17.000 foto's in ons foto album gezet. Sommige van de laatste paar jaren maar ook veel van de vroegere jaren. Inmiddels zijn er ook grote hoeveelheden dia's uit het archief ingescand en gedigitaliseerd. Maar we hebben nog langs niet alles. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig. Dus heb je nog oude foto's ergens op de zolder, laat het ons weten en stuur een mail naar h3@asg-rotterdam.nl.
 
 
 
Jubileam ook gevierd met alle actieve leden
 
 
Natuurlijk hebben we ook met alle actieve leden van de ASG een leuk feestje gehad om ons 80 jarig bestaan te vieren. Bekijk hieronder de foto's van deze speciale bijeenkomst in Austerlitz.
 
 
Bekijk de foto's van de jubileum bijeenkomst nu op onze website
 
 
 
 
Wil jij als vriend van ASG op de hoogte blijven?
 
 
Bekijk nog meer nieuws, foto's, fipmjes of andere informatie op onze website. Of één van de onderstaande social madia kanalen.
 
 
 
 
Copyright © 2015 ASG Rotterdam
Je kunt ons hier vinden:
ASG Rotterdam
Prinsemolenpad
Rotterdam, Zuid Holland 3054
Netherlands

Add us to your address book


Email Marketing Powered by Mailchimp
 
Afmelden voor deze nieuwsbrief? Uitschrijven
Kloppen de gegevens niet?Profiel bijwerken
Stuur door naar een bekende