Copy
 
 
 
 
 
 

Verslag halloween bijeenkomst

Op zaterdag 31 oktober was het weer tijd voor het jaarlijkse halloween feest van Horde 2 en Horde 3. Het was een weer een geweldig feest met meer dan 70 kinderen en hun ouders. In deze nieuwsbrief alle foto's, greenscreen beelden en de uitslag van inhoud raden

 
 
Greenscreen foto's nu online
 
 
Ook dit jaar hadden we weer een greenscreen in ons gebouw. Kinderen en ouders konden voor het greenscreen gaan staan en zelf een spannende of leuke achtergrond kiezen. Alle greenscreen foto's zijn te vinden in het speciale foto album op ons Flickr kanaal.

Bekijk hier alle foto's
 
 
 
Inhoud raden
 
 
 
Heerlijke taart voor winnaar inhoud raden
 
 
In ons gebouw was ook een grote pot met zonnepitten te vinden. Kinderen en ouders mochten de inhoud van de pot raden. In totaal deden bijna 30 mensen mee. De verschillende deelnemers vulden waarden in varierend van 500 tot 10 miljoen. Uiteindelijk zaten er 3083 pitten in de pot. Uit alle deelnemers hebben we een top 3 samengesteld. De troste winnaars van dit spel zijn geworden 'Justin & luna van der Veer". Jullie kunnen ons even mailen op h3@asg-rotterdam.nl dan zorgen wij voor een heerlijke taart. De tweede en derde plek lagen uiteindelijk maar één zonnepit uit elkaar. Het verste ernaast zat Gino van den Hurk met 10 miljoen.

1) 3100 Justin & luna (17 verschil met 3083)
2) 3165 Jason van den Hurk (82 verschil met 3083)
3) 3000 Timo (83 verschil met 3083)
 
 
 
 
Foto's
 
 
Alle foto's van de halloween bijeenkomst
 
 
Bekijk de foto's op ons Flickr kanaal
 
 
Er zijn de hele dag ook volop foto's gemaakt door verschillende mensen. Daardoor hebben we een leuke mix van foto's bij elkaar. Je kunt alles foto's bekijken in het halloween gedeelte van ons fotoalbum. Heb jij nog foto's van de bijeenkomst? Stuur ze naar ons op h3@asg-rotterdam.nl. Dan zullen wij ze in het fotoalbum er bij zetten.

Bekijk hier alle foto's
 
 
Bekijk nog meer op onze website
 
 
Bekijk nog meer nieuws, foto's, fipmjes of andere informatie op onze website. Of één van de onderstaande social madia kanalen.
 
 
 
 
Copyright © 2015 ASG Rotterdam
Je kunt ons hier vinden:
ASG Rotterdam
Prinsemolenpad
Rotterdam, Zuid Holland 3054
Netherlands

Add us to your address book


Email Marketing Powered by Mailchimp
 
Afmelden voor deze nieuwsbrief? Uitschrijven
Kloppen de gegevens niet?Profiel bijwerken
Stuur door naar een bekende