Copy
 
 
 
 
 
 

De Rugzak editie 5

De Rugzak is de online periodieke nieuwsbrief van de Albert Schweitzer Groep te Rotterdam. Via deze nieuwsbrief houden we onze leden op de hoogte over het reilen en zeilen van de groep.

 
 
Foto's van de zomerkampen online
 
 
Wat hebben we weer een geweldige zomer achter de rug. Met twee zeer geslaagde zomerkampen. Beide zomerkampen hadden we gelukkig prachtig mooi weer. In de eerste twee weken van de zomervakantie was het tijd voor het verkenners kamp in Nieuw Bergen (L). Helaas zorgde de enige bui in het zomerkamp van de verkenners wel direct voor een hele boel extra werk om de tenten te laten drogen. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken. De laatste week van de zomervakantie was het zomerkamp van de welpen in Wageningen. De foto's van beide zomerkampen zijn inmiddels te vinden in ons foto album. De foto's van het welpenkamp vind je hier de foto's van het verkennerskamp vind je hier.
 
 
 
Grote clubactie 2016
 
 
 
Omdat alle beetjes helpen...
 
 
Na het succes van vorig jaar heeft de groep besloten ook dit jaar weer mee te doen aan de Grote Club Actie. Niet omdat wij het zo leuk vinden om ons een hoop werk op de hals te halen, maar uit noodzaak! Nog steeds overtreffen de meest noodzakelijke uitgaven onze inkomsten.

Waarom?
De maandelijkse contributie inkomsten dekken minder dan 50% van onze uitgaven. Voor het overige zijn wij behalve een immense hoeveelheid eigenwerk aangewezen op subsidies, donaties en acties zoals de Grote Club Actie. Daarnaast wordt door de gemeente Rotterdam ook elk jaar de geldkraan met subsidies steeds verder dichtgedraaid. Daarom!

Meer informatie over hoe je kunt helpen vind je hier...
 
 
 
Zomerkampen 2017
 
 
 
De data voor de zomerkampen van 2016
 
 
Onder het motto beter te vroeg dan te laat hebben we jullie nu alvast de data van de zomerkampen van 2017. We hopen natuurlijk dat weer zoveel mogelijk van ons kinderen kunnen deelnemen aan de zomerkampen. Dus zet deze nu alvast in de agenda. Wij hebben er in ieder geval weer ontzettend zin in en zijn al weer bezig met de allereerste voorbereidingen.

Zomerkamp verkenners 2017
8 t/m 22 juli 2017

Zomerkamp welpen 2017
12 t/m 19 aug 2017
 
 
 
 
Activiteiten in de buurt
 
 
Onze klimmuur is weer populair dit jaar. In de laatste maand zijn we al bij twee verschillende activiteiten in de buurt aanwezig geweest.
 
 
Aanwezig bij Zevenblad en bij De Ronde van Noord
 
 
Omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe leden proberen we ons zoveel mogelijk te laten zien in de buurt. Ook deze maand waren we weer aanwezig op een aantal activiteiten in de buurt. Zo waren we aanwezig op het Zevenblad in Zevenkamp en waren we afgelopen aanwezig bij De Ronde van Noord op de Bergschelaan.

Vriendjes, neefjes, iedereen is welkom
Bij ons mag vriendjes meenemen altijd, graag zelf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd ;-)
 
 
Bekijk ook onze website
 
 
Bekijk nog meer nieuws, foto's, filmpjes of andere informatie op onze website. Of één van de onderstaande social madia kanalen.
 
 
 
 
Copyright © 2016 ASG Rotterdam
Je kunt ons hier vinden:
ASG Rotterdam
Prinsenmolenpad 56
Rotterdam, Zuid Holland 3054 XM
Netherlands

Add us to your address book


Email Marketing Powered by Mailchimp
 
Afmelden voor deze nieuwsbrief? Uitschrijven
Kloppen de gegevens niet?Profiel bijwerken
Stuur door naar een bekende