Copy
 
 
 
 
 
 

De Rugzak editie 4

De Rugzak is de online periodieke nieuwsbrief van de Albert Schweitzer Groep te Rotterdam. Via deze nieuwsbrief houden we onze leden op de hoogte over het reilen en zeilen van de groep.

 
 
Het verhaal achter het uniform (deel 1)
 
 
Vanaf deze editie van de Rugzak behandelen we elke editie een onderdeel van het uniform. In dit eerste deel kijken we naar een kledingstuk dat al vele jaren een bekende is voor scouting. De welpenpet, onlangs is deze veranderd. We kijken in dit artikel naar de geschiedenis, hoe in andere landen de welpenpet  eruit ziet en we kijken naar de verandering naar de nieuwe welpenpet. Lees hier het gehele verhaal over de welpenpet.
 
 
 
Geen bijeenkomst op 5 december
 
 
 
Fijne pakjes avond
 
 
In verband met pakjes avond is er bij alle speltakken geen bijeenkomst op zaterdag 5 december. Wij wensen iedereen een fijne pakjes avond en heeel veel leuke cadeau's toe. Tot volgende week!
 
 
 
Kaderweekend Verkenners
 
 
 
Geslaagd kader weekend voor Verkenners
 
 
Het is al weer een maandje geleden, maar 10 oktober heeft het kader Al Capone ontmoet in zijn buitenhuis. Hoe de ontmoeting tot stand is gekomen is tot op heden niet helemaal duidelijk. Hoe het begonnen is, dat weten we wel. De 10de oktober kwam Al Capone tijdens het kijken van een gangsterfilm met een hoop vertoon binnengelopen, hij had het over schimmige deals en een chick diner in zijn buitenhuis. Om ongenode gasten weg te houden overhandigde hij een locatie in de vorm van een coördinaat. Lees hier de rest van het verhaal.
 
 
 
Halloween bijeenkomst H2 & H3
 
 
Op zaterdag 31 oktober was het weer tijd voor het jaarlijkse halloween feest van Horde 2 en Horde 3. Het was een weer een geweldig feest met meer dan 70 kinderen en hun ouders. Bekijk nu alle foto’s, greenscreen beelden en de uitslag van inhoud raden.
 
 
Bekijk de foto's
 
 
Alle foto's van de Halloween bijeenkomst van Horde 2 en Horde 3 zijn te vinden in ons fotoalbum. Hier staat ook de foto's van de greenscreen. Je kunt deze foto's hier bekijken. Op de website staat ook een uitgebreid verslag van de bijeenkomst. Die kun je hier vinden.
 
 
Bekijk ook onze website
 
 
Bekijk nog meer nieuws, foto's, fipmjes of andere informatie op onze website. Of één van de onderstaande social madia kanalen.
 
 
 
 
Copyright © 2015 ASG Rotterdam
Je kunt ons hier vinden:
ASG Rotterdam
Prinsenmolenpad 56
Rotterdam, Zuid Holland 3054 XM
Netherlands

Add us to your address book


Email Marketing Powered by Mailchimp
 
Afmelden voor deze nieuwsbrief? Uitschrijven
Kloppen de gegevens niet?Profiel bijwerken
Stuur door naar een bekende