Copy
 
 
 
 
 
 

Vrienden van ASG

Dit is de tweede nieuwsbrief voor de Vrienden van ASG. De Vrienden van ASG is opgericht ten behoeve van de algehele ondersteuning van de scouting Albert Schweitzer Groep te Rotterdam. Het is een platform worden waar eenieder zijn betrokkenheid kan tonen bij onze scouting groep. Deze nieuwsbrief houd jou als vriend op de hoogte van alles wat je moet weten.

 
IMG
 
Nieuwjaarsborrel 2016
 
 
Na een geslaagde reünie is het tijd om opvolging te geven aan de Vrienden van ASG. Allereerst wordt het jaar goed ingeluid met een nieuwjaarsborrel met voorafgaand de eerste vergadering van de Vrienden van ASG!
De vergadering begint om 19:30 15 januari 2016 aan de hoge limiet 164 in Rotterdam. Dit is ook wel bekend als het horde 2 lokaal. Tijdens de vergadering zal er een update gegeven worden over de ASG als groep maar tevens is er inspraak in het programma van de Vrienden van ASG. Hoe actief wil jij zijn bij de Vrienden van? Tijdens de eerste gezamenlijke vergadering kan jij je input geven en bijdragen aan de ASG!
Na de vergadering is het tijd om te borrelen tezamen met alle leiding, het bestuur en natuurlijk de Vrienden van ASG.
 
 
 
De mensen van "jou tijd"
 
 
 
Wie moet zeker ook lid worden van de Vrienden van ASG?
 
 
Het is ontzettende speurtocht geweest om gegevens van oud leden bij elkaar te verzamelen. De Familie Dijksman heeft ons een gigantisch archief met ledenadministratie achtergelaten, helaas is heel veel ervan verouderd en niet meer juist. Daarom zijn we er van overtuigd dat er nog veel meer oud leden zijn die goede herinneringen hebben aan hun tijd bij de ASG. Ken jij nog iemand die je kunt bereiken en die zouden moeten weten van de Vrienden van ASG. Stuur ze naar http://www.asg-rotterdam.nl/vriendenvan.
 
 
 
Aanmelding gelukt, en nu?
 
 
IMG
 
Ben ik nu officieel vriend?
 
 

Om vriend te worden hebben vragen wij behalve jouw gegevens, en portie geschiedenis en een dosis motivatie ook om een kleine bijdrage ten behoeven van de Vrienden van ASG maar ook ten behoeven van de ASG zelf! Om vriend te worden vragen wij derhalve een kleine bijdrage van minimaal € 15,- per jaar.

Dit bedrag kan overgemaakt worden naar onderstaande gegevens met vermelding van je naam en de omschrijving “Vrienden van ASG”.

Rekeningnummer: NL20INGB0005018634
TNV: ST GROEPSCOMM ALB SCHWEITZERGR te Rotterdam
Vermelding: Vrienden van ASG [NAAM]

 
 
 
Heb jij nog herinneringen?
 
 
IMG
 
Help ons de geschiedenis zo compleet mogelijk te maken!
 
 
Een kleine greep uit het assortiment: Driehoeks-spel, Spelen uit de Oude doos, het AP spel, Balonnenspel en tweeluik. Typische ASG-spelen welke waarschijnlijk bij velen nog een belletje zal doen rinkelen. Welk programma is jou het beste bij gebleven na al die jaren?
Wil je de goede herinneringen delen? Dit kan natuurlijk tijdens de nieuwjaarsborrel maar je kan ook de spelen van vroeger sturen naar troep@asg-rotterdam.nl.
 
 
 
De Rugzak
 
 
 
 
Voor velen bekend, voor anderen wat minder.
 
 
Sinds 1 oktober 2013 is De Rugzak weer nieuw leven ingeblazen. De Rugzak is als informatieve nieuwsbrief een tijdje uit de roulatie geweest echter is deze weer springlevend! Houd jezelf goed op de hoogte van de verschillende programma’s en nieuwtjes van de ASG.

De nieuwste Rugzak van december 2015 is hier te bezoeken http:/asg-rotterdam.nl/asg-nieuwsbrief/. Je kunt je ook via e-mail inschrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatisch de nieuwste  Rugzak als deze uitkomt.
 
 
Wil jij als vriend van ASG op de hoogte blijven?
 
 
Bekijk nog meer nieuws, foto's, fipmjes of andere informatie op onze website. Of één van de onderstaande social madia kanalen.
 
 
 
 
Copyright © 2016 ASG Rotterdam
Je kunt ons hier vinden:
ASG Rotterdam
Prinsemolenpad
Rotterdam, Zuid Holland 3054
Netherlands

Add us to your address book


Email Marketing Powered by Mailchimp
 
Afmelden voor deze nieuwsbrief? Uitschrijven
Kloppen de gegevens niet?Profiel bijwerken
Stuur door naar een bekende