Copy
Nieuwsbrief 14 - 2021 
Beste horror leden,
 
Het is alweer 3 maanden geleden dat de laatste nieuwsbrief verscheen. De zomervakantie nadert zijn einde en we maken ons weer gereed voor de routine van het najaar. En daarbij hoort natuurlijk dat we weer kunnen gaan sporten. Nu de versoepelingen verder zijn uitgebreid, is er niets meer dat ons tegenhoudt.
 
Voor Horror(leden) was het een vervelende en saaie periode. We hebben elkaar eigenlijk alleen maar getroffen op de trainingen. Hopelijk gaat daar nu verandering in komen en kunnen we ontwaken uit de COVID-winterslaap.
 
Er staan weer enkele mooie evenementen en clinics op het programma. We hopen er weer een ouderwets mooi sportseizoen van te maken en het enthousiasme voor de club weer op te pakken. We organiseren een algemene ledenvergadering en maken nieuwe plannen.
 
Ook blijven er forse uitdagingen: we moeten alles op alles zetten om ons trainersbestand op peil te houden en de verschillende commissies te bemannen. Als je belangstelling hebt of iemand weet: mail ons! Het verplicht tot niets. We gaan er weer voor.
 
Arthur Poelmann, voorzitter
 
Sneek-Bolsward- Sneek wordt SBS-BikeRunpoint
 
Na de 50ste editie van Sneek-Bolsward-Sneek en in verband met corona is de organisatie op zoek gegaan naar een nieuwe impuls voor deze hardloopklassieker. Daarom wordt op zaterdag 28 augustus a.s. de 0-editie van de SBS-BikeRunpoint georganiseerd. De naam zegt het al: het gaat om een activiteit waarbij gelopen wordt en een begeleider meefietst. Ben jij de hardloper en ben je moe? Dan wissel je. Je begeleider gaat lopen en zelf spring je op de fiets! Hardloopspeciaalzaak RunPoint Leeuwarden is de hoofdsponsor. Lees meer


Schuttersveldloop 2021
 
Na lange tijd is er weer een officiële loop van AV Horror in en om sportpark “Schuttersveld”, want…. de Schuttersveldloop gaat door en wel op woensdagavond 8 september 2021.
Er kan gekozen worden uit 1 t/m 4 ronden van 2,6 kilometer. Verzorging (water en (boven de 20 graden) sponzen) vindt plaats bij doorkomst van elke ronde. Lees meer

Najaarsclinic 2021

Al ruim 10 jaar organiseert AV Horror Sneek diverse clinics om gericht en gezamenlijk te trainen voor één of meerdere loopevenementen. De najaarsclinic 2021 is dit jaar gericht op het einddoel : de halve of hele marathon van Terschelling (Berenloop: 7 november). Ook als je je hebt ingeschreven voor bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of Berlijn is meedoen aan de clinic een prima keuze. Bij eerdere clinics mochten we vele deelnemers verwelkomen, zowel recreatief als wedstrijdgericht. Veel atleten/hardlopers hebben al meerdere keren meegedaan aan een clinic. De clinic is toegankelijk voor leden en niet leden van atletiekvereniging Horror Sneek. Lees meer

It giet oan! Winterlopen
Alles natuurlijk onder voorbehoud van Corona,…  maar de “Wegloopcommissie” is al hard bezig met de voorbereiding voor de winterlopen. Deze wordt dit jaar steeds georganiseerd op de eerste zondag van de maanden december, januari, februari en maart. In verband met een drukke loopkalender vervalt de loop van eind oktober en wordt deze in maart gelopen. In een volgende nieuwsbrief lees je hierover meer informatie.

Topatleet of trainer?
 
Wat een prachtige Olympische Spelen voor onze atleten. Acht medailles en ongekende hoogtepunten op verschillende loopnummers. En dieptepunten b.v. tweemaal een foute wissel bij de estafette. Achter iedere topatleet staat een trainer en een coach!
En hoe belangrijk zij zijn, dat merk je tijdens de Olympische Spelen en tijdens een coronaperiode. Lees meer


 
Facebook
Twitter
Link
AVHorror nieuwsbrief (12) Maart 2020
Copyright © 2019 AV Horror All rights reserved.

Our mailing address is:
nieuwsbrief@avhorror.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
avhorror · Sportcentrum Schuttersveld · Thomas Zandstrastraat 2 · Sneek, Friesland 8602 CW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp