Copy
Nieuwsbrief 11 - 2020 

Van het bestuur:

Voor je ligt weer een nieuwsbrief van de vereniging. Je zult misschien denken, er gebeurt niet zoveel in dit corona tijdperk. Tenslotte zijn alle evenementen afgelast en dat is toch een belangrijk deel van onze verenigingsactiviteiten. Maar achter de schermen is een aantal mensen toch actief om van alles te regelen en te zorgen dat volgend jaar alles klaar is voor een nieuw en mooi seizoen.

En wat te denken van de enorme inzet van onze trainers die het mogelijk maken dat er ondanks alles gewoon en veilig getraind kan worden onder deze moeilijke omstandigheden. En daar wordt volop gebruik van gemaakt.

De feestdagen komen er weer aan. We hopen dat in de loop van volgend jaar alle activiteiten weer kunnen worden hervat en we weer volop kunnen genieten van normale omstandigheden, trainingen, wedstrijden en evenementen.

We wensen jullie ondanks de beperkingen, hele mooie feestdagen toe en alvast een voorspoedig en (bijna) coronavrij 2021.

Namens het bestuur
Arthur Poelmann, voorzitter

Contributie inning:

De contributie van het 2e halfjaar 2020 wordt omstreeks 10 december geïncasseerd. We verzoeken alle leden om te checken of er voldoende saldo op de rekening staat, zodat we zo weinig mogelijk nawerk hebben. Alvast bedankt voor de medewerking.

Jaarverslag:

Vanwege de coronamaatregelen is de Algemene Ledenvergadering in 2020 (meermaals) vervallen. Het bestuur heeft daarom besloten om een jaarverslag te maken dat je hier kunt vinden. Hierin zijn de mutaties en verslagen van de verschillende commissies verwerkt. Zo hopen we toch een beeld te kunnen geven van wat er in het seizoen 2019-2020 is gebeurd. Het bestuur staat open voor commentaar en suggesties. We verwachten uiteraard het komend voorjaar onder goede omstandigheden weer een ledenvergadering te kunnen organiseren. Coronaregels en training:

Hoewel (volwassen) atleten zelf voor hun gedrag verantwoordelijk zijn, willen we nogmaals jullie aandacht voor de naleving van de onderstaande punten van de coronaregels.

Voor de volwassen:

We lopen in baan 1. Inhalen doe je in baan 3. Dus 1 baan overslaan. Nu wordt vaak bij het inhalen de naastgelegen baan gebruikt. Houd de ingang van de baan vrij. Er kunnen verschillende trainingsgroepen gelijktijdig op de baan aanwezig zijn. Houd rekening met de gestelde afstand van 1 meter. Vooral als je stilstaat.

Voor de jeugd:

Blijf buiten en ga niet met zín allen in de hal bij de toiletten staan. Hier is te weinig ruimte. De kleedkamers zijn om die reden gesloten en als er volwassenen langs moeten voor toiletbezoek is het onveilig.

Voor de ouders van de jeugd:

Er mogen geen toeschouwers langs de baan staan. Ook ouders van de jonge jeugd mogen niet blijven kijken. En zeker niet in groepjes. De kantine blijft gesloten, ook voor oefeningen.

Kleding trainers:

De trainers hebben nieuwe kleding, gesponsord door Hardloopspeciaalzaak Runpoint Leeuwarden (voormalig Running Center) en Kuipers Woudsend. Veel dank is verschuldigd aan de inzet van de sponsorcommissie.

Rabo clubsupportactie:

De opbrengst van de Rabo clubsupportactie is bekend. Door jullie stemmen ontvangt AV Horror maar liefst € 616,51. Met dit bedrag zitten wij in de top 25 (totaal  >350 deelnemers) van de actie in Zuidwest Friesland. Jullie hebben dus volop op ons gestemd. Wij willen jullie hiervoor hartelijk bedanken. Wij bedanken de Rabobank voor het organiseren van deze actie en haar financiële bijdrage.

Wegwedstrijdcomissie:

Helaas konden de winterlopen van november en december niet doorgaan. Dit is waarschijnlijk ook het geval voor de editie van januari. De kalender voor 2021 is, in overleg met andere organisatoren, weer vastgesteld en te vinden op www.avhorror.nl/lopen-in-sneek. Van maand tot maand wordt er gekeken welke mogelijkheden er binnen de door overheid gestelde maatregelen zijn om een loopje te organiseren. Er wordt  gedacht aan een onderlinge clubwedstrijd,  de laatste winterloop (februari) of de Cees Clement Cross (winter). Zodra het mogelijk is, organiseren we weer een loopje.
 
Facebook
Twitter
Link
AVHorror nieuwsbrief (11) December 2020
Copyright © 2019 AV Horror All rights reserved.

Our mailing address is:
nieuwsbrief@avhorror.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
avhorror · Sportcentrum Schuttersveld · Thomas Zandstrastraat 2 · Sneek, Friesland 8602 CW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp