Copy
Nieuwsbrief 7 - 2020 Atletiekvereniging Horror

Van het bestuur

We zijn alweer een half jaar in de greep van het Coronavirus. Ondanks dat veel activiteiten zijn gestopt of op een laag pitje zijn gezet, hebben we bij AV Horror niet stilgezeten. De trainingen zijn sinds half mei weer in volle gang. De meesten van jullie hebben gelukkig alweer meegetraind. Sinds 1 juli is ook de kantine weer regelmatig open. En voor onze leden organiseren we nog extra activiteiten. Met deze nieuwsbrief willen we jullie daarvan op de hoogte stellen. Heb je zelf een bijdrage voor de volgende nieuwsbrief, mail deze dan naar nieuwsbrief@avhorror.nl.

Namens het bestuur,
Arthur Poelmann, voorzitter.

Schuttersveldloop

De Schuttersveldloop gaat door; exclusief voor Horrorleden!


Op woensdag 9 september om 19.00 uur, valt het startschot van de trainings-schuttersveldloop. Deze editie is exclusief voor de leden van AV Horror. Er is geen inschrijving nodig en de herinnering bestaat uit een goed gevoel ??. Helaas niet het alom gewaardeerde suikerbrood.

Natuurlijk houden we ons, net zoals bij de trainingen, aan de geldende corona-regels. De ‘duurloop’ kan bestaan uit 1, 2, 3 of 4 ronden van 2,6 km. Na afloop vragen we je, je naam, het aantal kilometers en je tijd te noteren zodat we samen met jullie een uitslagenlijst kunnen maken die we publiceren op onze website.


De tijdklok is aanwezig. De start is op het middenterrein, op gepaste afstand van elkaar en indien nodig in tijdsgroepen.

Clinic's

De AV Horror-duurloopclinic gaat (ook) verder!

De AV Horror duurloopclinic is zondag 23 augustus gestart met ruim 40 deelnemers. Het doel was om samen te trainen voor de Berenloop van Terschelling (halve- en hele marathon). Maar vorige week is bekend geworden dat de Berenloop niet doorgaat.

De AV Horror clinic gaat wel door. En door mee te doen, train je gewoon voor een hele of halve marathon of zorg je ervoor dat je je conditie behoudt. Op 1 november wordt er een testloop georganiseerd voor beide afstanden. Zo ben  je klaar voor het volgend seizoen! Hopelijk worden er dan weer allerlei leuke evenementen georganiseerd die wel doorgaan.


De clinic bestaat uit een gezamenlijke duurloop op zondag (start 9:00 uur), een baantraining op de woensdag of vrijdag en eigen duurloopjes. Bij inschrijving ontvang je een trainingsschema.  Deelname is nog steeds mogelijk. Meer informatie is te vinden onder de volgende link: https://avhorror.nl/algemeen/najaarsclinic-av-horror-berenloop/

Clubkampioenschappen

De jaarlijkse clubkampioenschappen staan gepland op zaterdag 3 oktober. Meer informatie volgt.

Fartlektraining in Rasterhoffpark

Op vrijdag 11 september om 19.00 uur is er een fartlektraining in het Rasterhoffpark door Ronald de Lange. We verzamelen bij de ingang van het park bij het parkeerterrein van hotel van der Valk.


Na het inlopen wordt een gezamenlijk programma gedaan waarbij alle heuvels en paadjes zo goed mogelijk worden benut. Het uithoudingsvermogen zal hierbij extra op de proef worden gesteld. De reguliere vrijdagtraining op de atletiekbaan is dus verplaatst naar het Rasterhoffpark

Ruimte met regels: veilig sporten in corona tijd

Per 1 juli zijn we van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gegaan, met algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is nog niet verdwenen.

Eén van de belangrijke adviezen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen is om de hygiënerichtlijnen te volgen. De Atletiekunie geeft in haar protocol aan, hoe te handelen, uitgaande van de basisregels.  De regel is en blijft dat iedereen 1,5 meter afstand houdt. Voor de sportsector geldt onder meer het volgende:

Houd 1,5 meter afstand van personen vanaf 18 jaar en ouder m.u.v. atleten uit hetzelfde huishouden. Daar waar het de sportbeoefening belemmert (tijdens trainingen/wedstrijden) of in de weg staat, geldt de 1,5 meter niet. Wanneer je training/wedstrijd klaar is, tel je mee als publiek en geldt de 1,5 meter afstand; tenzij je de sportaccommodatie direct verlaat.

Meer regels en informatie lees je via deze link.
Facebook
Twitter
Link
AVHorror nieuwsbrief (6) Mei 2019
Copyright © 2019 AV Horror All rights reserved.

Our mailing address is:
nieuwsbrief@avhorror.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
avhorror · Sportcentrum Schuttersveld · Thomas Zandstrastraat 2 · Sneek, Friesland 8602 CW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp