Wij lanceren: e-learning DLP update en verdiepingsmodules

 

In de maand mei hebben we volop gefilmd om onze ideeën over de nieuwe ontwikkelingen van de DLP update/verdieping vast te leggen op film. Dit heeft geresulteerd in een innovatieve, interactieve en praktische vorm van e-learning. Half juni 2015 lanceren we de eerste nieuwe update e-learning.  Bekijk hier de introductiefilm voor een korte impressie. (1 minuut).

  

Wat houdt dit in?

De e-learning DLP update en verdieping neemt u mee in de wereld van de bodemsaneringen.
Op saneringslocaties worden verschillende onderwerpen en ontwikkelingen behandeld over het werken in verontreinigde grond. Experts, DLP’ers, leveranciers en betrokken werknemers worden (op verzoek) geïnterviewd over hun taken en verantwoordelijkheden op het werk. Omdat iedere locatie zijn eigen systematiek en werkwijze kent, komt u in aanraking met diverse uitvoeringen en werkwijzen van bodemsaneringen.


Theorie gekoppeld aan praktijk

U krijgt uitleg van de theorie door een Hoger Veiligheidskundige. De veiligheidskundige neemt u daarna mee naar de praktijk en geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden nuttige tips. Voorbeelden zijn: hoe wordt een bodemonderzoek uitgevoerd? Hoe werkt de drie en viertraps systematiek van een deco-procedure? Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden als DLP’er? Met de DLP update en verdieping wordt u 4 tot 6 keer per jaar op de hoogte gehouden over belangrijke onderwerpen.  Video's en onderwerpen op verzoek
Met enthousiaste medewerking hebben we voor de eerste ‘updates’ kunnen filmen op de saneringslocaties van NTP en Plegt Vos. Voor onze volgende updates: overdrukfiltersystemen en meetapparatuur zijn we nog op zoek naar bijzondere en geschikte saneringslocaties.
Uw bedrijf wordt op een positieve wijze in beeld gebracht en u krijgt als ondernemer /DLP’er/expert/medewerker de kans om mee te werken aan deze nieuwe vorm van opleiden.  

Toets als bewijs voor een toolbox
Aan het eind van ieder behandeld onderwerp kunt u een kennistoets maken. Het bekijken van de video’s en het behalen van deze toets kunt u uiteraard als bewijs gebruiken voor een ‘toolbox’. Dit is ideaal om te voldoen aan verschillende veiligheidssystemen, zoals bijvoorbeeld de VCA, de OSHAS 18001 maar ook de Arbowet. Dit scheelt u met name tijd en organisatiekosten. Bovendien heeft ACVO de mogelijkheid om uw organisatie rapportages toe te sturen, hierdoor krijgt u een overzicht van de behaalde resultaten, de laatste loginsdatums en de tijdsduur in de cursus. 

Meld u nu aan voor de e-learning en ontvang
 
  • 4 tot 6 keer per jaar een update;
  • toolboxen als bewijs voor verschillende veiligheidssystemen;
  • rapportages van behaalde resultaten;
  • theoretische kennis;
  • video’s van verschillende werkwijzen op meerdere saneringslocaties.
 
Wilt u de eerste update niet missen?
Voor slechts €55,00 per jaar per gebruiker kunt u zich abonneren en ontvangt u onze updates. 
Meld u direct aan via elearning@acvo.nl.
Of neem contact op met ons kantoor: (0527) 61 21 36.

Maatwerk
Tevens is de 'update en verdieping e-learning' aan te bieden als maatwerk, de modules
worden dan aangepast aan uw wensen. Voor grotere groepen kunnen wij aangepaste tarieven bieden. 

 
Betere resultaten DLP’ers door: pre-learning en e-learning tussentoetsen

ACVO heeft inmiddels meerdere DLP groepen deel laten nemen aan de DLP pre-learning en de DLP tussentoetsen. Voorafgaand aan de les krijgen de cursisten via een inlogcode toegang tot ons e-learning systeem om alvast kennis te maken met de inhoud van de opleiding. Tussen de lessen door krijgen cursisten de mogelijkheid om zich online te toetsen. Door de pre-learning en door de DLP tussentoetsen is gebleken dat het slagingspercentage van het meerkeuzeonderdeel is toegenomen.


DLP 18, 25 juni en 2 juli   
De DLP opleiding van 18 ,25 juni begint vol te lopen. U kunt zich nog aanmelden!  gaat u werken in verontreinigde grond en heeft u een DLP opleiding nodig?  
Meld u via deze link aan voor de DLP opleiding van ACVO.

Uiteraard ontvangt u bij de opleiding ook kosteloos de pre-learning en de DLP tussentoetsen.


  
 

 

aanmelden | afmelden | privacy policy | acvo.nl

ACVO opleidingen en advies bv | Postbus 28 8300 AA Emmeloord | Ecopark 36 8305 BK Emmeloord
T (0527) 61 21 36 | F (0527) 62 05 70 | E info@acvo.nl | I www.acvo.nl