Veel extra opleidingen bij ACVO


De zomer is weer aangebroken en de inschrijvingen voor de maand september stromen binnen. Naast de extra ingeplande DLP en KVP opleidingen staan er in september en oktober een aantal markante opleidingen in de planning; de opleiding tot KAM-coördinator, V&G-coördinator en de MVK opleiding. Deze nieuwsbrief staat in het teken van deze drie hooggewaardeerde opleidingen die plaatsvinden in het najaar
 

KAM-coördinator

De opleiding tot KAM-coördinator is bedoeld voor nieuwe KAM-medewerkers of medewerkers die al KAM-coördinator zijn maar graag extra handvatten willen om nog beter te functioneren binnen de organisatie. Tevens kunt u bij ons terecht als u aspiraties heeft om in de toekomst de functie van KAM-coördinator te bekleden.
 
Als KAM-coördinator bent u verantwoordelijk voor de aspecten veiligheid, kwaliteit en milieu binnen een organisatie. Tijdens de opleiding leert u om de bijbehorende standaarden en richtlijnen op praktische wijze toe te passen binnen uw organisatie. Naast de gedragsveranderingen zijn er de nodige administratieve taken om diverse certificaten te (blijven) verkrijgen als bedrijf. Wanneer u de volledige opleiding heeft gevolgd, heeft u kennis van de relevante normen en bezit u de vaardigheden die u als KAM-coördinator kunt toepassen binnen uw organisatie. Een andere mogelijkheid is om de losse modules te volgen. U heeft dan keuze uit de normen/richtlijnen die uw interesse hebben. De opleiding bestaat uit de volgende modules:
  • richtlijn ISO 26000 (1 dag);
  • VCA - veiligheid (2 dagen);
  • ISO 9001 - kwaliteit (2 dagen);
  • ISO 14001 - milieu (1 dag);
  • auditvaardigheden (1 dag).
U kunt zich via deze link inschrijven voor de opleiding of voor de losse modules.

MVK opleiding

Tijdens de MVK opleiding leert u om een echte ‘allrounder’ te worden op het gebied van veiligheid en gezondheid. In de opleiding verwerft u kennis over veiligheid, gezondheid en preventie op het werk. U leert, in samenwerking met anderen, arbozorg te vertalen naar concrete maatregelen in de organisatie. U raakt vertrouwd met het intern communiceren, coördineren en uitvoeren van taken rond bedrijfsveiligheid. Bovendien bent u na de opleiding bevoegd om VCA systemen te begeleiden en advieswerk op dit gebied te verrichten. Ook kunt u ingezet worden als ‘deskundige’ bij diverse bodemsaneringen.  

U kunt zich hier inschrijven voor de MVK opleiding.
 

V&G-coördinator

Als V&G-coördinator coördineert en adviseert u op het gebied van veiligheid en gezondheid in de ontwerp- en uitvoeringsfase van een bouwproject. Vanuit de arbeidshygiënische strategie is de V&G-coördinator mede verantwoordelijk voor het samenstellen van een V&G-plan. Na afloop van de opleiding bent u als V&G-coördinator in staat een correct V&G-plan, Risico Inventarisatie en Plan van Aanpak op te stellen. Bovendien bent u na de opleiding op de hoogte van de nieuwste Arbowet- en regelgeving.

U kunt zich via deze link aanmelden voor de opleiding V&G coördinator.

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder met uw keuze voor verschillende opleidingen. Neem gerust contact op met ons kantoor via: (0527) 61 21 36 of mail naar opleidingen@acvo.nl.

Wij wensen u alvast een fijne zomervakantie toe en zien u graag terug in één van onze opleidingen!


 

E-learning: prominent op website, eerste updates verzonden aan deelnemers

De deelnemers van de e-learning 'DLP update en verdieping' hebben inmiddels de eerste update ontvangen. Deze update betreft het gebruik van de deco unit en het uitvoeren van bodemonderzoeken tijdens het werken in en met verontreinigde waterbodem. De update bevat theoretische informatie vanuit de publicatie CROW 132 en praktijkvoorbeelden op saneringslocaties. De uitleg over de theorie wordt gegeven door onze Hoger Veiligheidskundige: Henk van Dijk. 

Wilt u ook deelnemen aan de e-learning 'DLP update en verdieping'? Schrijf u dan via deze link in. Wanneer u zich heeft ingeschreven ontvangt u dezelfde dag nog de eerste update.

Op de website van ACVO treft u een aparte pagina voor het e-learning pakket. Hierop vindt u alle informatie, kunt u een offerte aanvragen en is inschrijven mogelijk. Op onze homepagina ziet u direct de button met E-learning. 

Extra DLP opleiding ingepland op 10, 17 en 24 september in Amersfoort
De DLP opleiding welke start op 1 september is inmiddels bijna vol, vandaar dat er een extra opleiding ingepland is in september. Deze vindt plaats op 10, 17 en 24 september te Amersfoort. 

Aanmelden?
Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vrij voor de DLP opleiding op 1, 8 en 15 september. Hiervoor kunt u zich via deze link inschrijven, u kunt zich hier inschrijven voor de DLP opleiding welke start op 10 september. 
Bij de DLP opleiding kunt u zich aanvullend inschrijven voor de DLP+calculatoren en de DLP+kabels en leidingen.


Pre-learning en tussentoetsen
Uiteraard kunt u voor en tijdens de opleiding gratis gebruik maken van de succesvolle pre-learning van ACVO.


 

Extra opleiding 
BRL7000 voor werkvoorbereider/KVP ingepland

Ook voor de opleiding BRL 7000 voor werkvoorbereider/KVP is een extra datum ingepland. Dit is ook het gevolg van de vele aanmeldingen voor de opleiding. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de opleiding welke plaatsvindt op 16 september. Hiervoor kunt u zich via deze link inschrijven. U kunt zich hier inschrijven voor de KVP opleiding die op 14 oktober plaatsvindt. 

        
 

aanmelden | afmelden | privacy policy | acvo.nl

ACVO opleidingen en advies bv | Postbus 28 8300 AA Emmeloord | Ecopark 36 8305 BK Emmeloord
T (0527) 61 21 36 | F (0527) 62 05 70 | E info@acvo.nl | I www.acvo.nl