Meimaand filmmaand

De lanceringsmaand voor de eerste ‘DLP e-learning update en verdieping’ is inmiddels bekend.
In juni 2015 worden de eerste e-learning updates voor de klanten van ACVO via het platform online gezet. Naast de DLP e-learning is ACVO ook bezig met verschillende ontwikkelingen
voor de VCA opleidingen. De maand mei staat in het teken van het filmen en het ontwikkelen van innovatieve producten! Lees meer over deze ontwikkelingen in de nieuwsbrief. 

Video's in e-learning DLP update en verdieping

In de maand mei wordt er volop gefilmd om de 'updates' op een interactieve en leerzame wijze vorm te geven. De eerste 'update' willen we in juni 2015 voor onze klanten kunnen verzorgen. De DLP video's van ACVO worden op verschillende saneringslocaties gefilmd. Op de locaties legt de docent van ACVO (Hoger Veiligheidskundige en tevens expert bij het begeleiden van bodemsaneringen) via
voice-overs en video's aan de zijlijn de situaties en de bijbehorende systematiek uit.    


Onderwerpen en thema's
In de e-learning komen belangrijke onderwerpen aan bod om de cursisten op de hoogte te houden over de veranderingen en ontwikkelingen in de saneringswereld. Via de theorie, onze video’s
en vragen wordt het voor de cursist duidelijk hoe de taken als
DLP' er op de beste manier kunnen worden uitgevoerd. 


Inschrijven
Wanneer u zich nu inschrijft voor de eerste update module, welke in juni 2015 uitkomt, ontvangt u 25% korting op het abonnement voor het eerste jaar. 

 
Bent u geïnteresseerd in deze aanbieding? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 0527 – 61 21 36
of per mail: elearning@acvo.nl

 

Ontwikkelingen VCA

Naast de opnames voor de e-learning DLP update/verdieping worden er in de maand mei ook video's gemaakt voor de e-learning VCA. Ook deze video's worden opgenomen op diverse locaties en voorzien van uitleg door experts.  

VCA keuzetest
In de serie digitale producten die we gaan aanbieden, komen we binnenkort ook met de VCA keuzetest. Aan de hand van de keuzetest komt u erachter welke VCA opleiding het beste bij u past. Door middel van de uitslag, kunnen wij u een opleidingsadvies geven, zodat u met voldoende kennis het examen in gaat. 
Mogelijke combinaties zijn bijvoorbeeld: 2 daagse klassikale VCA opleiding, 1 daagse klassikale VCA opleiding+e-learning of enkel de e-learning examentraining.
Gratis e-learning oefenexamens voor ACVO klanten
ACVO heeft een nieuw systeem ontwikkeld om u op een efficiënte wijze voor te bereiden op uw VCA(VOL/Basisveiligheid) examen. Het systeem maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier online VCA oefenexamens te maken. Zodra u alle vragen van het oefenexamen heeft beantwoord, kijkt het systeem direct uw oefenexamen na en weet u of u wel of niet bent geslaagd.
Omdat we nu pilots aan het draaien zijn kunt u zich gratis aanmelden. Wanneer u gebruik wilt maken van het oefenexamen, klik dan hier en maak een account aan, u krijgt binnen één
werkdag toegang tot het systeem.   


 

 

  

VCA opleiding
22 en 29 mei

Op 22 en 29 mei 2015 staat de VCA opleiding gepland in Emmeloord. Deze opleiding begint alweer langzaam vol te lopen! 

Meedoen met de opleiding in Emmeloord op 22 en 29 mei? Dat kan! Klik hier en meld u aan.

Let op: VOL=VOL
 

Crowdfunding VCA applicatie,
nog 1 dag!

De laatste 24 uur voor het crowdfundingsproject gaan vanavond in! Inmiddels zit de actie van ISOfastTrack op 85% van het benodigde bedrag. Steeds meer mensen benutten deze kans op 5% rente en helpen ISOfastTrack op deze manier een mooie oplossing voor ondernemers te bouwen!

Wilt u meehelpen om het VCA project succesvol te laten worden? 

Klik dan 
hier en doe mee met het project. 

 

 


 

 aanmelden | afmelden | privacy policy | acvo.nl

ACVO opleidingen en advies bv | Postbus 28 8300 AA Emmeloord | Ecopark 36 8305 BK Emmeloord
T (0527) 61 21 36 | F (0527) 62 05 70 | E info@acvo.nl | I www.acvo.nl