VCA-applicatie en e-learning

ACVO opleidingen en advies profileert zich als praktijkgerichte en innovatieve opleidingsinstelling. Dat betekent dat wij niet stil hebben gezeten en volop bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen in de markt. Inmiddels hebben we dé tool gevonden om dit effectief in te kunnen zetten bij onze klanten. Ook ISOFastTrack ontwikkelt door met een nieuwe applicatie voor de VCA-certificering. Lees er meer over in deze nieuwsbrief. 

Samenwerken aan mooie en praktische oplossingen

 

E-learning

Slimmer werken, samenwerken in de keten, innoveren, delen en waardecreatie zijn termen waar we in de huidige economie en trends niet meer om heen kunnen. Wij hebben daar de afgelopen jaren al veel ervaring mee opgedaan en zetten in 2015 dan ook volop in om onze verantwoordelijkheid te nemen om veilig werken (veiligheidsbewustzijn) en MVO/ISO 26000 te stimuleren. In samenwerking met onze klanten en andere ketenpartners bieden we nieuwe innovatieve producten die naast praktisch en efficiënt ook nog eens stimulerend en motiverend werken. 

De cursist staat centraal
De opleiding is niet meer tijdsgebonden. De nieuwe tool van ACVO maakt het mogelijk om naast klassikale opleidingen via online modules aanvullende informatie te verkrijgen of voorafgaand aan de opleiding het kennisniveau te toetsen.  

Inzicht
Het systeem biedt de mogelijkheid om de voortgang van het leren van de cursisten te volgen in termen van resultaten, benodigde tijd, behoefte aan ondersteuning etc. Bovendien wordt er in de tool, indien nodig, gerichte feedback gegeven op de behaalde resultaten.  

Communicatie
Met behulp van de tool is het mogelijk voor cursisten om via chats en forums met elkaar, of met de docent te communiceren. Dit zorgt voor meer interactie en maatwerk.  

DLP plus E-learning
Onze DLP opleidingen worden al jaren hoog gewaardeerd, we zijn dan ook trots dat we de afgelopen maanden weer ruim 150 DLP-ers mochten opleiden. We gaan echter niet achterover leunen maar gaan in de opleidingen in februari starten met “online toetsen” na dag 1 en 2. Dit is voor zowel de cursist als de docent een mooi meetmoment en met de rapportage kan de docent de volgende cursusdag de antwoorden nogmaals doornemen. Hierdoor weet de cursist waar hij nog extra aandacht aan moet besteden. In maart starten we met een Pre-learning DLP om de cursisten voor te bereiden op de vaktermen en inhoud van de CROW publicatie 132. In samenwerking met cursisten en docenten wordt na afloop geëvalueerd waar de module verbeterd en aangepast kan worden. De prijs van de DLP opleiding blijft gelijk maar krijgt hiermee wel een extra kwaliteitsimpuls. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oene Venema of Gerwin Bredewout.

 

Pre-learning

Zie hier een voorbeeld van een pre-learning toets.
 

VCA-applicatie

Mede op verzoek van onze klanten wordt er in samenwerking met ISOFastTrack gestart met het bouwen van een online VCA applicatie om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. 
Meer dan 13.000 ondernemingen in Nederland zijn gecertificeerd voor VCA. Door middel van de nieuwe digitale VCA-applicatie van ISOFastTrack wordt het voor bedrijven mogelijk om eenvoudig een effectief en efficiënt documentenbeheersysteem te realiseren. In combinatie met e-learning en online toolboxen wordt het veiligheidsbewustzijn bij bedrijven gestimuleerd. Daarnaast voldoet de applicatie aan de certificeringseisen en actuele wet- en regelgeving.

Crowdfunding
Om dit project snel tot een succes te maken hebben we eenmalig een extra investering nodig van
€ 25.000,-. Dit bedrag willen we door middel van crowdfunding bij elkaar brengen. De crowdfundingsactie start op 13 februari a.s.. De applicatie kan, na de funding, binnen 4 tot 6 maanden in werking zijn. Wij hebben enorm veel zin in deze uitdaging en hopen van harte dat u onze campagne wilt ondersteunen. Wij worden in deze campagne ondersteund door het platform “Lovetofund”, zij zijn aangesloten bij het landelijke, succesvolle platform “Crowdaboutnow”. Kunt u niet wachten tot 13 februari? Dan kunnen we u ook een directe link toesturen (info@isofasttrack.nl). 

Doe mee, bouw mee!
Ondernemers, adviseurs, branchevertegenwoordigers en certificerende instellingen worden gevraagd om mee te denken over de inhoud van de online applicatie. Hiermee wordt het draagvlak in de markt enorm vergroot en is de eerste acquisitieronde meteen een feit. Om de crowdsourcing succesvol te laten verlopen organiseert ISOFastTrack verschillende bijeenkomsten. 
Voor vragen/informatie kunt u terecht op www.isofasttrack.nl, www.lovetofund.nl of www.crowdaboutnow.nl.

 

VCA-applicatie

Crowdfunding


De ontwikkeling van de
VCA-applicatie wordt gestart d.m.v. crowdfunding. Dit betekent dat iedereen mee kan delen in het risico en in het succes. U kunt al mee doen vanaf € 50,-.

De campagne gaat officieel van start op vrijdag 13 februari a.s. 

Bekijk onze promotie video hier: 


Opleidingen 2015

In 2015 zijn er weer diverse opleidingen ingepland zodat uw medewerkers de juiste informatie krijgen om hun werkzaamheden veilig en vakkundig uit te voeren. 
 • DLP-H Grijpskerk op 9 februari
 • DLP Amersfoort 10 februari
 • DLP Kabels & Leidingen en DLP Calculatoren starten gelijktijdig op 10 februari
 • Auditvaardigheden (KAM) Amersfoort 11 februari 
 • VCA Amersfoort 12 februari
 • Basiskennis OCE Riel
  13 februari
 • Praktisch gasmeten 17 februari Amersfoort
 • Asbestherkenning voor KVP
  Koedijk 18 februari
 • VCA herhaling Amersfoort 19 februari
 • DLP-H Amersfoort 20 februari
 • Veilig werken met de heftruck Emmeloord 20 februari
 • EHBO herhaling, diverse plaatsen 24, 25 en 26 februari
 • DLP Emmeloord 27 februari
 • DLP Kabels en leidingen en DLP Calculatoren starten gelijktijdig op 27 februari
 

Infradagen Hardenberg

Op 10, 11 en 12 februari vinden de Infra Relatiedagen Hardenberg weer plaats in de evenementenhal in Hardenberg. 
U kunt ons vinden bij de stand van de NTP Groep op nr. 124 in Hal 1. Meteen bij binnenkomst aan de rechterkant van het complex komt u ons tegen.

De NTP groep heeft in 2014 haar MVO-actieplan opgesteld met behulp van ISOFastTrack. Wij vertellen u er graag meer over.  
 

aanmelden | afmelden | privacy policy | acvo.nl

ACVO opleidingen en advies bv | Postbus 28 8300 AA Emmeloord | Ecopark 36 8305 BK Emmeloord
T (0527) 61 21 36 | F (0527) 62 05 70 | E info@acvo.nl | I www.acvo.nl