Nieuw bij ACVO: e-learning 

In februari en maart hebben de pilots van e-learning voor DLP plaats gevonden. Deelnemers aan de opleiding vulden tussentijds toetsen in om te bepalen of de stof voldoende werd beheerst. Binnenkort lanceren we deze trainingen ook voor VCA en ATEX en worden er nieuwe methoden aangeboden voor de DLP-opleiding; pre-learning genoemd. Lees hier meer over in deze nieuwsbrief. 

Combinatie e-learning en klassikale les ideaal voor DLP
 

Om deelnemers aan de DLP opleiding voor te bereiden op de theorie heeft ACVO een pre-learning ontwikkeld. De pre-learning is bedoeld om de deelnemers van de DLP opleiding voorafgaand aan de opleiding alvast kennis te laten maken met vaktermen, de publicatie CROW 132 en het instapniveau van de deelnemers te bepalen. Hierdoor kan de docent gerichter kennis overdragen tijdens de opleiding. Tijdens de pre-learning worden er in het kort een aantal onderwerpen van ieder hoofdstuk uit de publicatie CROW 132 behandeld. De pre-learning is exclusief beschikbaar voor iedere DLP deelnemer en bevat voorbeelden met video’s. De DLP pre-learning wordt gratis aangeboden bij de DLP opleiding van ACVO. 
 

DLP update en verdieping

Veel cursisten willen op de hoogte blijven over het werken in verontreinigde grond en de wijzigingen in wet- en regelgeving. Daarom biedt ACVO opleidingen en advies DLP’ers de mogelijkheid om deel te nemen aan de e-learning ‘DLP update/verdieping’. Door middel van praktijkgerichte modules met uitleg van deskundigen wordt ingegaan op innovaties en ontwikkelingen op het gebied van saneringen. Met behulp van video’s wordt bijvoorbeeld duidelijk hoe luchtkwaliteitsmetingen worden uitgevoerd, maar ook hoe meetapparatuur werkt en onderhouden moet worden. Daarnaast worden de deelnemers door middel van interactieve en verdiepende thema’s op de hoogte gehouden van de huidige ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. De deelnemers ontvangen minimaal vier keer per jaar een nieuwe module in de
e-learning omgeving. 

           

Inschrijven

Wanneer u zich nu inschrijft voor de eerste update-module die wordt aangeboden in juni 2015, ontvangt u 25% korting op het abonnement voor het eerste jaar (kosten € 55,- per persoon per jaar, excl. BTW). Tevens is de 'update/verdiepings e-learning' aan te bieden als maatwerk, de modules worden dan aangepast aan uw wensen. Voor grotere groepen bieden wij aangepaste tarieven. 
Bent u geïnteresseerd in deze aanbieding? Neem dan gerust contact met ons via telefoonnummer: 0527 – 61 21 36 of via de mail info@acvo.nl

------------------------------------------------------------------------------

 

Help mee met de ontwikkeling van de online VCA-applicatie

ISOFastTrack is bezig met de ontwikkeling van de online VCA-applicatie. Hierdoor worden administratieve lasten voor het bijhouden van het veiligheidssysteem verminderd. Dit levert bedrijven besparingen in tijd op, maar ook in personeelskosten. We zijn op zoek naar gebruikers van het huidige VCA-systeem die mee willen denken over de inhoud van de applicatie. Dit kost u hooguit 2x2 uur tijd. U heeft hierbij invloed op de inhoud en het uiterlijk van de applicatie en verbetert hiermee het gebruikersgemak.
Meld u aan via: info@isofasttrack.nl 
 

ATEX opleiding groot succes


In februari en maart hebben 2 groepen deelnemers de tweedaagse opleiding ATEX basisveiligheid gevolgd. Tijdens de opleiding maakten de groepen kennis met de onderwerpen:
  • ATEX 95 en 137;
  • explosies;
  • indeling in gevarenzones;
  • explosiebescherming;
  • explosieveilig materieel;
  • veilig werken met en in explosieve atmosferen.
 
Positieve evaluaties
Uit de evaluaties werd duidelijk dat de ATEX basisveiligheid opleiding succesvol is verlopen. De deelnemers gaven aan dat tijdens de opleiding de onderwerpen interactief werden behandeld en de opleiding als erg leerzaam werd ervaren. De opleiding werd daarom qua cijfer ook hoog gewaardeerd door de deelnemers. 
 
Examenresultaten
Aan het eind van de opleiding werd er door een onafhankelijk examenbureau een examen afgenomen. Met het hoge slagingspercentage van 97% hebben bijna alle deelnemers het landelijk erkende diploma ATEX module 001 ontvangen.


Crowdfunding VCA

Om de VCA-applicatie mogelijk te maken wordt crowdfunding ingezet. Investeerders, klanten maar ook relaties van ACVO kunnen meedoen en mee profiteren van dit traject. Inmiddels is al 40% van het benodigde bedrag binnen. Helpt u mee om het volledige bedrag bij elkaar te krijgen? Ga naar www.lovetofund.com en investeer in ons project.
U kunt al meedoen vanaf
€ 50,-.
U ontvangt na 3 jaar uw investering terug inclusief 5% rente (per jaar).
Bij een hogere lening (vanaf € 500,-) kunt u kiezen voor aantrekkelijke kortingen. 

aanmelden | afmelden | privacy policy | acvo.nl

ACVO opleidingen en advies bv | Postbus 28 8300 AA Emmeloord | Ecopark 36 8305 BK Emmeloord
T (0527) 61 21 36 | F (0527) 62 05 70 | E info@acvo.nl | I www.acvo.nl