PERSBERICHT
View this email in your browser
persbericht alleen voor reseller channel
Stellar Data Recovery introduceert nieuw 5-stappen partnermodel "Geld verdienen met Data Recovery"
Utrecht, 1 december 2015 - Het team van Stellar Data Recovery is continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van het dienstenaanbod. Speciale aandacht krijgen de talrijke partners in Nederland en België.

Extra verdienmogelijkheden
Het nieuwe programma is het vervolg op het 5 jaar geleden geïntroduceerde partnerprogramma en biedt partners van Stellar Data Recovery compleet nieuwe zakelijke kansen.

De 5-stappen formule van Stellar Data Recovery onderstreept de betrokkenheid van de partners van Stellar Data Recovery. Met behulp van de door Stellar ontwikkelde data recovery toolkits kunnen partners in veel gevallen verloren data van hun klanten zelf terughalen. Indien een dergelijke data recovery niet mogelijk is, haalt Stellar de schijf gratis op en voert de data recovery uit in haar laboratorium in Utrecht. Het nieuwe concept biedt niet alleen de gebruikelijke bemiddelingsvergoeding, maar opent voor partners extra verdienmodellen en verkoopmogelijkheden.

Commerciële ondersteuning
Kees Jan Meerman, Managing Director bij Stellar Data Recovery Europa: "De tevredenheid van onze partners heeft topprioriteit bij ons. Voor ons is het vooral belangrijk om altijd te handelen in het belang van onze vele partners, want Stellar is van mening dat een echt partnerschap voor beide partijen voordelig moet zijn. Daarom zijn we al enige tijd bezig met het optimaliseren van ons partnerprogramma. We merkten steeds vaker dat onze partners meer betrokken wilden worden in de stroom van data recovery opdrachten. Ik ben dan ook erg blij dat we aan dit verzoek gehoor hebben kunnen geven door deze optie te integreren in het nieuwe partnerprogramma. Zo zullen onze partners in de toekomst aanzienlijk meer worden beloond voor hun inspanningen. Daarnaast bieden wij de partners hele concrete commerciele ondersteuning. Geld verdienen met Data Recovery is nog nooit zo makkelijk geweest! "

Vooral kleine en middelgrote IT dienstverleners
Onlangs heeft Stellar de 5-stappen formule met het thema "Geld verdienen met Data Recovery" geïntroduceerd en gepresenteerd op het congres ICT 2016. "De formule is met grote belangstelling ontvangen van de kant van ons netwerk van partners," zegt John de Keijzer (Partner Account Manager, NL). "Ik ben vooral tevreden dat het nieuwe concept lijkt aan te slaan bij de kleine en middelgrote IT-dienstverleners."

Inschrijven vanaf Q1 2016
Partners van Stellar Data Recovery kunnen vanaf het eerste kwartaal van 2016 inschrijven voor het nieuwe programma.

Meer informatie over het partnerprogramma is te vinden op de website van Stellar Data Recovery.
Over Stellar Data Recovery
Stellar Data Recovery is wereldwijd het enige ISO gecertificeerde data recovery bedrijf gespecialieerd in zowel de ontwikkeling van data recovery software programma's als in het verlenen van gespecialiseerde data recovery laboratoriumdiensten. Het Europese hoofdkantoor en laboratorium zijn gevestigd in Utrecht. Stellar Data Recovery heeft meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd. Voor meer informatie over Stellar, bezoek: www.stellar.nl
U kunt Stellar Data Recovery volgen op de volgende social network sites:
Stellar in de Pers
Stellar in de Pers
Stellar op Facebook
Stellar op Facebook
Stellar op Twitter
Stellar op Twitter
Stellar op Google+
Stellar op Google+
Voor meer informatie, extra documentatie of een gesprek kunt u contact opnemen met:
Stellar Data Recovery
T. +31 (0)30 7600 701
E. marketing@stellar.nl
Copyright © 2015 Stellar Data Recovery, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences