PERSBERICHT
Stellar Data Recovery stapt in Japanse markt via samenwerking met SourceNext
Utrecht, 16 december 2016 - Stellar Data Recovery, een van ‘s werelds toonaangevende data recovery specialisten, kondigt een uitbreiding aan van haar wereldwijde activiteiten. Het bedrijf gaan een samenwerking met SourceNext Corporation in Japan aan, als exclusieve softwaredistributeur voor de consumentenmarkt. SourceNext is binnen deze branche marktleider in Japan en zal de software voor zowel Windows- als Mac-systemen van Stellar Data Recovery distribueren aan Japanse klanten. SourceNext gebruikt daarvoor de eShop met downloadbare versies van de producten, naast de meer dan 2.500 fysieke winkels door het land.

Japan behoort tot de technologisch meest ontwikkelde landen en biedt daarom enorme kansen voor Stellar Data Recovery. SourceNext zal de distributie gaan verzorgen van titels als Stellar Windows Data Recovery (Home & Professional), Stellar Mac Data Recovery, Stellar Photo Recovery (Mac & Windows) en Stellar Data Recovery for iPhone.

Wereldwijde vraag naar hoogwaardige software
“We zien wereldwijd de vraag naar onze hoogwaardige software toenemen. Het partnership met SourceNext, de grootste software distributeur van Japan, is daar een sprekend voorbeeld van. De data recovery software wordt daar met groot enthousiasme ontvangen. Stellar Data Recovery kent een hoge vraag onder consumenten in Japan. In Europa zijn we nog steeds niet heel sterk aanwezig, maar we hebben zeker plannen om ook hier uit te breiden”, aldus Kees Jan Meerman, Managing Director bij Stellar Data Recovery EMEA.
Over Stellar Data Recovery
Stellar Data Recovery is wereldwijd het enige ISO gecertificeerde data recovery bedrijf gespecialieerd in zowel de ontwikkeling van data recovery software programma's als in het verlenen van gespecialiseerde data recovery laboratoriumdiensten. Het Europese hoofdkantoor en laboratorium zijn gevestigd in Utrecht. Stellar Data Recovery heeft meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd. Voor meer informatie over Stellar, bezoek: www.stellar.nl
Over SOURCENEXT Corporation
SOURCENEXT Corporation distribueert uiteenlopende softwareproducten in Japan. Het bedrijf distribueert 600 softwareproducten, onder andere op het gebied van beveiliging, productiviteit, PDF, OCR, back-up en educatie. Het bedrijf verkoopt haar producten online via de SOURCENEXT eShop, elektronische winkels, boekhandels, en mobiele app-stores. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en heeft haar hoofdkantoor in Tokio, Japan.
EINDE PERSBERICHT
Retailbox Stellar Data Recovery voor Windows - Pro edition
U kunt Stellar Data Recovery volgen op de volgende social network sites:
Stellar in de Pers
Stellar in de Pers
Stellar op Facebook
Stellar op Facebook
Stellar op Twitter
Stellar op Twitter
Stellar op Google+
Stellar op Google+
Voor meer informatie, extra documentatie of een gesprek kunt u contact opnemen met:
Stellar Data Recovery
T. +31 (0)30 7600 701
E. marketing@stellar.nl
Copyright © 2015 Stellar Data Recovery, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences