Copy
Vi lancerer nu en ny type af nyhedsbreve fra Misaka Care Center – og tilmed også på dansk! Der sker rigtig mange gode ting i Misaka, og fra nu af kan du forvente at et nyhedsbrev vil lande i din indbakke hver anden måned.
Vi lancerer nu en ny type af nyhedsbreve fra Misaka Care Center – og tilmed også på dansk! Der sker rigtig mange gode ting i Misaka, og fra nu af kan du forvente at et nyhedsbrev vil lande i din indbakke hver anden måned.

For omkring to måneder siden sendte vi en video, som fortalte om behovet for en ny lastbil. Vi har stadig lang vej til de 50.000 kr., men vi tror stadig at det skal lykkes!
Så vi opmuntrer dig til at bede og overveje, om du skal slutte dig til projektet om en ny lastbil til Misaka!

Du kan stadig se videoen og også dele den med dine venner.

Watch the video

Rent praktisk:
Pengene indbetales til Kaniki Bible College

Reg. nr. 1569
Konto nr. 2056666
Mærket "Misaka Truck"

Gaven kan trækkes fra i skat. Skulle du have spørgsmål til dette, så kom endelig...

TAK for enhver gave til formålet!

Kærlig hilsen
Malene og Andreas Vejnø
Kære venner

Mange hilsner til jer alle! Jeg beder at Gud må være nær hos jer og velsigne jer i dette nye år 2012 i alt, hvad I er involveret i.

Fantastiske vidnesbyrd

Juledag bragte vi et af medlemmerne i kirken til hospitalet. Da vi ankom til hospitalet mødte vi datteren til Mr. Kaoma, som fortalte at hendes far lå og var meget syg på samme hospital. Da jeg gik hen for at se ham i hans sygeseng, kunne jeg se at han var meget syg, og jeg blev fortalt, at han ikke havde spist eller talt i mere end to uger. Hans øjne var halvlukkede og hans mund havde stået åben nogle dage. Jeg bad for ham, og straks begyndte hans mund at bevæge sig, han talte og hans øjne åbnedes! Han begyndte endda at spise, bad om noget at drikke og skulle på toilet. Manden var helbredt fra sin sygdom!

En af vores lærere, Edward Phiri, har været en drukkenbolt – dem af jer, som har været i Zambia, ved, at når vi taler om en drukkenbolt, så er situationen ikke særlig god. Læreren var involveret i problemer hele tiden. Men siden han begyndte at komme til vores tidlige morgenbedemøder er Edward blevet forvandlet. Han er stoppet med at drikke og nu leder han en af vores cellegrupper. Hele familien er også blevet frelst.
Natasha, Edwards svigerinde, har afsluttet sin skole, men hendes livsstil har ikke haft Guds velbehag. D. 9. januar fulgtes hun med Edward til vores morgenbedemøde, og efter mødet spurgte hun, om vi ville bede for hende. Gud rørte hende, og hun blev udfriet. Siden er hun fortsat med at komme for forbøn, og hele hendes ansigt er forandret; man kan virkelig se Guds kærlighed i hendes ansigt.

_DSC8533

Børnekirke

Vores bønner har altid handlet om Børnekirke. For når børnene bliver hjulpet i deres kristenliv, når de vokser i deres tro, gennem det de lærer og hører, så begynder der at rejse sig en stærk tro i deres hjerter.
Gud har derfor talt til Malene om at lede vores Børnekirke inklusiv de to andre “preaching points”. Siden da har antallet af børn været stigende.

_DSC2307

D. 29. december arrangerede hun en julefest for alle i børnekirken sammen med nogle venner og andre frivillige. Festen var fyldt med forskellige aktiviteter, julegaver, mad og en præsentation af evangeliet om at Jesus kom for at frelse os. Det var meget spændende, og selv de voksne nød at se, hvad der foregik blandt børnene. Der var samlet 136 den dag!

Skolen

7. klassernes resultater er blevet offentliggjort og igen har vi haft meget gode resultater; 22 ud af 23 klarede sig virkelig godt og kan starte i 8. klasse.
Skolen har 5 lokale lærere (som ikke nødvendigvis er uddannede lærere), 3 har været hos os i lang tid, og 2 nye er lige ankommet. Samtidig har vi 4 offentlig ansatte lærere. Undervisningministeret prøver stadig fra centralt hold at få flyttet disse lærere, da der i lang tid har været mange problemer med dem. Men undervisningministeriet har ikke støttet os det sidste års tid, så det har været meget vanskeligt at udbetale løn til vores lærere og andre aktiviteter i skolen.
Bed for os at Gud giver gennembrud i denne sag.

_DSC9445

Familien

Emmanuel, som er epileptiker, fortsatter sin skolegang på St. Mulumba, en specialskole næsten 800 km. væk. Sidste år gik han i 2. klasse.
Martha, vores næstældste, venter på sine resultater af 9. klasse eksamen.
Shichebe skal starte i 11. klasse på en kostskole.

_DSC7492

Bethany går i 5. klasse, Tumbiko i 2. klasse og Taonga er stadig hjemme, hvor han hele tiden jagter geder og høns. Han elsker også at følge med, når okserne skal pløje, mens han siger: “Når jeg bliver en står dreng, skal jeg se efter kvæget.” Han er altid en glad og smilende dreng. Taonga bliver 4 år i marts måned.

Lastbil

Vores lille lastbil har ikke kunnet køre i lang tid, hvilket har givet os mange transportmæssige udfordringer; at få folk frem og tilbage til “Big Sundays”, elevernes eksamen på Kaniki Basic School, nødsituationer og andre forretningsmæssige ting. Vi vil derfor stadig bede dig bede for os og støtte os i en ny lastbil. Vi har virkelig brug for et nyt køretøj, hvis vi skal forsætte vores aktiviteter!

_DSC9426

Gud velsigne jer!

Jane og Manfred Jere
Send til en ven
Copyright © 2012
The Well of Living Waters - Misaka Care Center,
All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp