Copy
Nieuwsbrief 1-2013, van ReOrient Loopbaancoaching

Nieuwsbrief Februari 2013

Hoe ga jij 2013 verder vormgeven?


Beste <<First Name>>,

De eerste weken van 2013 zijn alweer achter de rug. Net zoals velen heb ik de laatste weken van 2012 benut om de balans van het afgelopen jaar op te maken. Omdat terugkijken best goed is, maar dingen niet meer kan veranderen, ligt mijn focus vooral op 2013. Hierbij heb ik een aantal dingen met mezelf afgesproken. Ik ben heel benieuwd of jij met jezelf ook (nieuwe) afspraken hebt gemaakt voor dit jaar.

De rol die ik graag voor jou wil vervullen is die van inspirator. Mijn doel is je telkens een handreiking te bieden om de dingen toch net even op een andere manier te bekijken dan je misschien wel gewend bent. Dat kan zijn in je werk, maar ook op het persoonlijke vlak. Het artikel over kwetsbaarheid is hierin een mooie eerste stap.
Hoewel ik het afgelopen jaar met vele verschillende branches te maken heb gehad, blijft mijn focus liggen op de Retail en FMCG. Hoewel ook andere branches hun bekoring hebben, ligt mijn hart hier nog steeds. Het motto waarmee ik vorig jaar mijn eerste nieuwsbrief startte is dus nog steeds actueel:

Je kunt alleen slagen in datgene waar je hart naar uitgaat!

Tenslotte wil ik dit nieuwe jaar aan de slag met coaching in groepen. De workshop onderhandelen die plaatsvindt op dinsdag 9 april a.s. vanaf 19.30 uur is hierin de eerste stap.
Tot besluit nodig ik je graag uit een kijkje te nemen op mijn vernieuwde website, waarin je kunt lezen over mijn diensten en werkwijze, maar ook inspiratie kunt opdoen.

Als je het leuk vindt om jouw koers voor 2013 met mij te delen, ben je van harte welkom. Maak er in elk geval een mooi jaar van!

 

Hartelijke groeten,


       


 

Kwetsbaarheid

Al een tijdje loop ik rond met dit thema in mijn achterhoofd. Wat is het dat dit onderwerp zich steeds vaker aandient in mijn leven? Is het omdat ik zelf opnieuw contact heb gemaakt met mijn kwetsbare kant of is het omdat ik meer en meer cliënten uit het bedrijfsleven ontmoet in mijn praktijk bij wie dit thema actueel is?

Graag wil ik mijn filosofie omtrent dit onderwerp met je delen. Ik ben benieuwd wat er bij jou opkomt als jij het woord kwetsbaarheid leest. Volgens het woordenboek betekent kwetsbaarheid: 'broosheid', 'fragiliteit', 'gevoeligheid', 'teerheid', 'zwakheid'. Lees verder →


Vernieuwde website  
Onlangs is de website van ReOrient geheel vernieuwd. Neem eens een kijkje om te zien wat ReOrient voor jou als professional of leidinggevende in de Retail of FMCG kan betekenen, of om inspiratie op te doen: http://www.reorient.nl

Heb vertrouwen in jezelf!
Onlangs kwam ik, wederom een prachtig, ontroerend filmpje tegen van Nick Vujicic. Een oproep aan de Australische jeugd en eenieder van ons om vooral tevreden te zijn met wie jij bent en wat jij kunt! Workshop onderhandelen
Vind jij het ook zo lastig om te onderhandelen over jouw tarieven met je opdrachtgevers? ReOrient organiseert op dinsdag 9 april van
19.30 tot 21.30 uur een workshop over onderhandelen. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur en na afloop is er de gelegenheid om na te praten en te netwerken.
 Lees verder → 


Copyright © 2013 ReOrient Loopbaancoaching   Twitter Account not yet Authorized
  Linda Bergstra