Copy
Nieuwsbrief 2-2013, van ReOrient Loopbaancoaching

Nieuwsbrief Mei 2013

Welk type ben jij?


Beste *|TITLE:FNAME|*,

Snak jij ook zo naar de echte lente? Vannacht heb ik thuis alle eenjarige tuinplantjes in de schuur gezet want er werd vorst voorspeld! Er lijkt maar geen einde te komen aan de frisse temperaturen. Het wordt weer tijd om naar buiten te gaan, te genieten van de natuur, jezelf te warmen aan de zon. Buiten lekker actief aan de slag gaan, samen met familie of vrienden BBQ-en of er lekker op uit trekken. Zie jij het al voor je?

In dat kader hebben de lente en zomer veel overeenkomstig met onze extroverte kant, terwijl de herfst en winter meer gelijkenis vertonen met onze introverte kant: je trekt je lekker terug op de bank en maakt het thuis gezellig. Graag deel ik mijn kennis hierover met jou en belicht ik de verschillen tussen beide types.

Mocht je concrete feedback over jouw eigen type wensen, bel, mail of skype me gerust. Persoonlijke ervaringen en vragen over dit onderwerp (en mijn vakgebied) zijn altijd welkom. Je kunt ze delen via mijn website of met mij persoonlijk.

Tot slot ook deze keer weer een leuk filmpje om even kort bij jezelf stil te staan...

 

Geniet van de lente!
 

Hartelijke groeten,


       

 


 

Introvert versus extrovert, welk type ben jij?

In de snelle commerciële wereld tref je soms zoveel extroverte mensen aan, dat extraversie wel de standaard lijkt. In veel psychologische tests, gebaseerd op de psychologie van Jung, is de mate van introversie of extraversie één van de indicatoren die wordt gemeten. Maar wat zijn nu de voordelen van extrovert zijn, wat biedt iemand met een introvert karakter en waarom is een mix tussen de beide in teams zo interessant? Lees verder →


Vernieuwing begint bij dromen!

Ditmaal een filmpje over vernieuwen en in actie komen.
 

Copyright © 2013 *|LIST:COMPANY|*   Twitter Account not yet Authorized
 Linda Bergstra