Copy
Ultimele noutӑţi de la Fundaţia CARPATINA.
carpatina puls - mai 2012
Bunӑ ziua [FNAME]!
Toamna trece şi ne apropiem cu paşi repezi de ziua României, de cea a alegerilor, de Crăciun şi de Anul Nou. Unii spun că vor veni şi mari schimbări pe 21 decembrie, dar cine are timp să se mai gandească şi la asta printre atâtea cumpărături, informaţii şi munca de zi cu zi.
Fără să vă reţinem prea mult, în buletinul de astăzi vă supunem atenţiei câteva anunţuri care sperăm să vă trezească interesul.
  •  Contribuţia Fundaţiei Carpatina la bugetul proiectelor bisericii Sfânta Maria din Gatineau
  • Revelion 2013
  • Eugen Roventa - candidat din partea diasporei la Alegerile Parlamentare din 9 decembrie
  • Anunţ umanitar
nӑtate şi voie bunӑ!

Echipa Carpatina


REVELION 2013
Revelion 2013  

LUNI, 31 DECEMBRIE, DE LA ORELE 18:00 PÂNӐ DIMINEAŢA
SERVIRE LA MASӐ * OPEN BAR * DJ * OBICEIURI TRADIŢIONALE * TOMBOLA SI SURPRIZE *

Vă invităm să petrecem împreună cumpăna dintre ani, cu bucate şi băuturi alese, muzică şi voie bună, obiceiuri româneşti de Anul Nouşi tombolă cu surprize - la sala CARPATINA, 45 rue St. Jean-Bosco din Gatineau. 
INTRAREA : $95 / ADULT; $45 / COPIL/ Child (2-16) 

PREŢUL UNUI BILET INCLUDE: 
Cocktail drink + Open bar + Meniul serii


Pentru detalii şi rezervări vă rugăm vizitaţi pagina Revelionului


 

Eugen Roventa - candidatul ARD pentru Senatul Romaniei

Eugen Roventa
Eugen I. Rovența, este noul candidat la Senatul României în Colegiul 2 Diaspora din partea ARD. Dl. Roventa are reşedinţa în Canada și este profesor universitar emerit. A predat timp de 40 de ani atât în ţară, la Politehnica Timișoara și Universitatea Aurel Vlaicu Arad, cât şi în Canada, la Universitatea York, Toronto. 
Pentru detalii şi contact vizitaţi pagina www.eugenroventa.ca 

Florentina are nevoie de ajutor

Membrii bisericii Sfânta Maria din Gatineau au donat Florentinei Vasile suma de $2,000 pentru a o ajuta să plece în România la tratament. Cei dintre dumneavoastră care doresc să sprijine financiar familia ei, sunt rugaţi să-l contacteze pe părintele Teofil la nr. 819-684-9944 sau email: tarsene@sfantamaria.ca.
Florentina, 
în vârstă de 22 ani, sora dnei. Florina Vlad, a fost diagnosticată la începutul lunii octombrie 2012 cu leucemie acută mieloblastică (LAM4). Din momentul diagnosticării au urmat tratamente agresive de chimio-terapie, la Spitalul General din Ottawa. Flori, aşa cum o ştiu prietenii, este plină de speranţă, în ciuda faptului că până acum tratamentul nu dă semne că ar funcţiona. Florentina este venită în Canada ca turist, în asteptarea actelor de rezidenţă, ceea ce face ca situaţia ei să fie mai delicată. Ziua de spitalizare costă 1860$ plus consultaţiile specialiştilor, ceea ce face imposibilă achitarea facturilor de până acum. In seara zilei de 6 noiembrie, consiliul medicilor din Ottawa a decis să o trimită acasă pe Florentina din motive financiare şi totodată au anunţat-o că nu îi vor mai putea administra în continuare tratamentele specializate pentru a o menţine în viaţă.
Analiz
ând toate opţiunile posibile, Florentina şi familia Vlad au hotărât ca ea să meargă în România şi să-şi urmeze acolo tratamentele de chimio-terapie.

Florentina a ajuns într-o mare cumpănă a vieţii, pentru că îşi doreşte să aibă o viaţă liniştită, să aibă o familie, să fie mamă...Să încercăm să o ajutăm ca doctorii să o menţina în viaţă, cu speranţa că se va putea bucura de ea.

Mulţumim mult pentru orice ajutor şi Dumnezeu să ne ajute să învingem boala Florentinei!

Fundatia Carpatina

Aţi donat prin intermediul fundaţiei CARPATINA peste 46,000.00 $ în doi ani

MMulţumim tuturor celor care, prin prezenţă sau muncă voluntară, au participat la activităţile organizate de Fundaţia CARPATINA începând cu toamna anului 2010. Scopul nostru, acela de a oferi românilor din regiunea capitalei naţionale un prilej de întâlnire şi voie bună, a fost atins de fiecare dată cu succes.
Din economiile realizate, prin contribuţiile dumneavoastră şi prin munca voluntarilor, Fundaţia CARPATINA a putut susţine financiar proiectele bisericii româneşti Sfânta Maria din Gatineau. Astfel, din 5 august 2010 până în 30 octombrie 2011 s-a donat suma de 26,000.00 $, iar de la 1 noiembrie 2011 pană la 30 octombrie 2012 au fost virate încă 21,400.00 $ în contul bisericii. O altă sumă importantă s-a folosit la renovarea şi dotarea sălii comunitare româneşti care găzduieşte evenimentele noastre.

Toate acestea au fost posibile datorită seriozităţii, muncii susţinute şi iniţiativei a numeroase persoane, cei mai inimoşi fiind:
Mariana şi Viorel Hudema, Florica şi Ion Ciuciu, Doina şi Ruxandra Tibu, Ana şi Constantin Bucur, Bogdan Hudema, Cristian Călancea, Rodica Enculescu, Victoria Bordeianu, Rodica Repciuc, Angela Guţan şi Vasile Vanjurec. Le mulţumim călduros şi îi rugăm să rămână alături de noi pentru continuarea cu succes a activităţilor noastre.

Dumneavoastră, tuturor, vă dorim un post uşor, lumină şi pace în suflet şi în casă, sănătate şi mult spor.

Echipa CARPATINA
Copyright © 2012 Fundatia Carpatina, Toate drepturile rezervate.