Marion Beltman MSM
management, advies en training
voor kunst, design en cultuur

Beste <<First Name>>,

De start van een nieuw jaar; een mooi moment om je te bedanken voor de prettige samenwerking!

Ontwerp: Gerton Hermers
 
Fijn dat je er weer bij bent; fijn dat je er bij komt!

Want met elkaar maken we de wereld een stukje mooier, inspirerender en uitdagender. Hopelijk zie ik je terug als opdrachtgever, als deelnemer aan één van de komende workshops of als kandidaat voor individuele coaching. In ieder geval wens ik je een mooie reis door 2019!

Foto credits: rawpixel
 
Ook interesse in een aantrekkelijke workshop Subsidies werven?

Zoek je financiering voor je project? Lijkt subsidies aanvragen je net zoiets als je belastingformulier invullen? Nou, het is toch echt een stuk leuker om te doen!

Als je weet hoe je een goed projectvoorstel schrijft en waar je rekening mee moet houden, dan wordt het een stuk eenvoudiger. Je artistieke visie moet helder te zijn, de begroting realistisch en het tijdspad haalbaar. Giet je plannen vervolgens in een helder format en je slagingskans is direct stukken groter.

Op 21 januari deel ik mijn belangrijkste inzichten en tips met jou.  Hierbij besteden we veel aandacht aan de diverse belangen en ‘de taal’ van het fonds. Tijdens deze dag schakelen we continu tussen de ‘weetjes’ en je eigen project.

Bovenstaande workshop volg je bij Galerie Sanaa in Utrecht. Interesse? Meld je dan aan!

‘Praktisch, direct toepasbaar en zeer informatief. Duidelijk verteld in korte tijd. Beter beeld wat slim is om te doen. Zoals een relatie opbouwen met en interesse wekken bij subsidieverstrekkers & ook de promotietips die je gaf’.
Duidelijk en fijn om van Marion -die er zo veel mee bezig is- tips en don’ts krijgen. Begeleiding: open, hartelijk, informatief, vakvrouw!

Ken je kunstenaars jong van hart in en rondom Utrecht? Tip ze dan vooral. Woon je ergens anders; neem vooral contact op wat de mogelijkheden zijn. Ook als je de eerste workshops hebt gemist!

Foto credits: Keegan Houser
 
Individuele coaching iets voor watjes?

Coaching geeft je juist de gelegenheid om te leren en dat is een kostbaar bezit. Je (be)leeft meer als je je laat coachen.  Het is een ontdekkingsreis in jezelf en anderen. Echtheid en veerkracht verdiepen je leven. Coaching is mental fitness for life. Ook voor kunstenaars, artiesten en vormgevers. Coaching verrijkt je leven!

‘Dank voor de inspirerende ochtend afgelopen woensdag en dank voor de connecties tot nu toe, dat ging gemakkelijk! Het was weer verhelderend en opbouwend!’

Breng je behoefte in kaart voor een nieuw jaar vol beweging!
En voor (gesubsidieerde) mogelijkheden zie mijn website. Meer inspiratie? Zie de paragraaf hieronder. Of bel / mail me! 

Foto credits: Form
 
Uit het portfolio: een voorbeeld van individuele coaching

Tamara volgt een coachingstraject bij mij. Hierin gaan we gericht met haar doelen aan de slag. Voor haar is het belangrijk om de juiste slagkracht te vinden bij haar werk in opdracht, haar autonome werk en haar gezinssituatie. Tussen de sessies door werkt Tamara aan praktijkgerichte opdrachten. Samen stellen we een langetermijnplan op, stellen we vast welke galeries in het buitenland relevant zijn en wat er voor nodig is om daar in beeld te komen. Daarbij is het ‘laaghangende fruit’ de leidraad. Want hoe leuk is het om je oorspronkelijke passie voor je werk te concretiseren naar haalbare doelen die je bedrijfsvoering en je privéleven ten goede komen!

In verband met de privacy is de naam Tamara gefingeerd
Foto credits: Elliot Banks
 
Mooie kans: een impulssubsidie cultuur via gemeente Utrecht

Een vernieuwend cultureel initiatief of idee? Vraag dan subsidie aan om dit initiatief een impuls te geven. De subsidie is maximaal € 2.500,-. Bij aanvragen van professionele kunstenaars of culturele instellingen kijkt de commissie vooral naar de artistieke waarde, ondernemerschap en het effect voor de stad Utrecht en haar inwoners. In 2019 zijn vijf aanvraagrondes voor subsidies. Voor de eerste ronde moeten de aanvragen voor 15 januari zijn ingediend via het online subsidieloket. Zie hier ook de overige inleverdata en aanvullende informatie.
 
Het nieuwe cultuurplan 2021-2024!

Podiumkunstenaars en theatergezelschappen opgelet: in 2020 dien je weer je aanvraag in voor het nieuwe cultuurplan 2021-2024. Het is nu het uitgelezen moment om te evalueren hoe de zaken gaan. Dit verwerk je vervolgens in een nieuw plan als voorbode voor de nieuwe aanvraag. 

Sparren? Als businesscoach van het SFPK kan ik je hier prima bij ondersteunen. Dankzij een financiële tegemoetkoming van het Sociaal Fonds Podiumkunsten kan dit nog betaalbaar ook. Bel of mail even voor een oriënterend gesprek.

Foto credits: Jesse Orrico
 

Deel je deze nieuwsbrief? Dan alvast veel dank! ☺

Wil je reageren op het bovenstaande en/of wil je van gedachten wisselen over je bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
www.marionbeltman.nl
Marion Beltman
06 - 38 41 87 70

uitschrijven    nieuwsbrief-voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp