Marion Beltman MSM
management, advies en training
voor kunst, design en cultuur

Beste <<First Name>>,

Ik wens je 365 dagen GELUK, een gloedvol jaar vol INSPIRATIE en heel veel nieuwe KANSEN!

Ook in 2018 stroomlijn ik met liefde je ideeën, structureer ik met toewijding je plannen, leg ik verbindingen die je verder brengen en versterk ik het beste in jou en je bedrijf!

En om meteen maar te starten; hierbij de eerste smaken uit het keuzemenu 2018:
Crash Course Cultureel Ondernemerschap

"De culturele sector is een bijzondere sector en kunst en cultuur zijn essentieel voor onze samenleving. Maar de waarde die de sector creëert, komt lang niet altijd bij de makers terecht. De sector moet daarom nu in actie komen, waar nodig samen met de overheid”, stelde Mariëtte Hamer, voorzitter SER.

Prachtig om deze uitdaging aan te gaan en in 2018 eens goed voor jezelf en je eigen organisatie te zorgen. Schrijf je dus in voor dit inspirerende programma (start maart 2018) via Binoq of Cultuur+Ondernemen.
 
Vrijwilligers? De volwassen versie van goede feeën (Loesje)

Workshop over het begeleiden van vrijwilligers en het vinden van goede bestuursleden. Onderzoek wijst uit dat er circa 1 miljoen vrijwilligers actief zijn in de amateurkunst. Dat zijn maar liefst
1 miljoen gemotiveerde mensen! Investeer dus in hen! Vragen die ik onder meer behandel: Hoe werf je succesvol jongeren? Hoe maak je het bestuurswerk laagdrempelig – toegankelijker? Welke handreikingen biedt de Governance Code Cultuur? 

Er is nog ruimte op 31 januari 2018 bij Cultuurbedrijf RIQQ. Contactpersoon: Jet Smeets, (06) 418 417 76,  
 
Leren in groepsverband. Wat levert het op?

“Reuze dank voor deze vruchtbare workshop's. Graag geef ik je mee dat het voelt alsof wij ineens toestemming hebben gekregen om juist zakelijker te mogen opereren. Voor ons geen complexen meer! :-))”
“Nogmaals hartelijk dank voor je 'op maat input' voor onze kunstenaars hoofden... Ik vond het top. Het is heel concreet, geeft structuur en mogelijkheden. Ook de uitwisseling met de andere deelnemers is inspirerend. Ik kan er meteen mee aan de slag!”
 
Samen aan de slag

Zoek je een professionele sparringpartner om het maximale uit je bedrijf te halen? Iemand die vanuit de theorie èn vanuit eigen werkervaring jou kan gidsen? Iemand die beschikt over een reeks aan inspirerende voorbeelden? Ik help je graag verder in een individueel traject. Ik schakel snel en maak alles praktisch, zodat je er echt mee aan de slag kan! Ter illustratie deze uitspraak van een coachee:
“Nog bedankt voor het goede gesprek de laatste keer. Ben er qua denken een boel mee opgeschoten.”
 
Wat ook kan...

Een traject van drie gesprekken via Cultuur+Ondernemen. Het vierde gesprek is gratis. 

Meer gericht op de podiumkunsten? En werk of werkte je bij een NAPK aangesloten organisatie? Meld je dan hier aan voor een traject met mij.  

De vormgevers onder jullie voelen zich wellicht beter thuis bij de BNO. Ook hier bied ik coaching op maat.

In alle gevallen is het handig om mijn naam te vermelden in je aanvraag ☺

Een oriënterend gesprek kan altijd!

 

Wil je reageren op het bovenstaande en/of wil je van gedachten wisselen over je bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
www.marionbeltman.nl
Marion Beltman
06 - 38 41 87 70

uitschrijven    nieuwsbrief-voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp