Copy

    Nyhedsbrev

SoSimples opskrift på en kop efterårs energi   


Her får du SoSimples opskrift på et rigt energiboost. Sæt sanserne på spil med SoSimples efterårs-te lavet helt fra bundenEn frisk og nem løsning til dignu hvor kulden nærmer sig. 

Du skal bruge:
 • 1 Appelsin
 • 1/2 Citron
 • Frisk ingefær skåret i tynde skiver  
 • Citron 
 • Honning
 • 1 Mynteblad 
 • Kogende vand
Sådan gør du:
Pres appelsin og citron og skær ingefær i tynde skiver, Kom ingredienserne i et højt glas og fyld op med kogende vand. Tilføj et mynteblad og en skefuld honning og lad teen trække et par minutter. Mængden af ingefær og honning varieres efter smag. Prøv dig frem og find din helt egen måde at lave din yndlings-te på!  

Kære Læser

Kalenderen siger oktober og det lader til at vejrguderne er enige. Ligesom træningen i fitness centeret falder træningen i mindfulness også tit i baggrunden i disse efterårsmåneder. Derfor introducerer SoSimple nu tips & tricks til hvordan du nemt og hurtigt bevarer eller integrerer mindfulnessøvelser i din hverdag. Samtidig starter vi et nyt 8-ugers mindfulnessforløb op og afholder endnu en Talent Dag.
 
Gå stressfri ind i vinteren
Synes du også at det er svært at 'tage sig tid' til at blive mere nærværende og mindful? Følg Rikke Bergs 3 enkle trin, der kan skabe værdifulde forandringer hos dig, hvis du prioriterer 10 min. på dig selv dagligt.

"Det kan virke SoSimple og måske lidt naivt, men det er ret effektivt. Mindfulness er det modsatte af at tage livet for givet..."
 
Trin 1: Tag 10 dybe vejrtrækninger dagligt
Stressforskning viser at kun 10 dybe vejrtrækninger dagligt er både forebyggende og helbredende.
 • Tag en kort pause, uanset om du er på arbejde, hjemme eller i supermarkedet. Gå lidt væk fra det du er i gang med, luk øjnene og giv dig selv et par minutter alene.
 • Følg din vejrtrækning med fuld opmærksomhed. Hold dine hænder på maven og forsøg at få hænderne til at bevæge sig i stedet for dit bryst.
 • Træn dig i at få dine vejrtrækninger til at blive dybere og længere både på indånding og udånding og pausen indimellem, hvor du holder vejret.
Trin 2: Træn dit taknemmelighedsfokus 
Nyere hjerneforskning viser at hjernen kan bearbejdes og ændre sig. Vi kan dermed ændre vores fokus, følelser og tanker. 
 • Skriv dagligt 3 ting ned, du er taknemmelig for du har oplevet i løbet af dagen
 • Det vi fokuserer på, får vi mere af. Dette betyder at vi ved bevidst træning af taknemmelighedsfokus – faktisk vil opleve, at vi får endnu mere at være taknemmelig for.
Trin 3: Lav mindst én ting dagligt, hvor du er fuldt tilstede i nuet
Bliv opmærksom på dine sanser, for vi kan kun sanse i nuet.
 • Drik en kop te med fuld opmærksomhed på varmen, duften og smagen. Gå en tur og vær opmærksom på lyde, farver og dufte. Tag et varmt bad og nyd det.

Nyt 8 ugers Mindfulnessforløb
På SoSimples mindfulnesskursus bliver du hjulpet godt i gang med mindfulness, ved at blive introduceret til teorien bag, samt en masse praktiske øvelser, som du nemt kan bruge i din hverdag. Forløbet strækker sig fra d. 20/11-15/1 med temaerne stress, accept, komfortzone, tankens kraft og fastholdelse.  

"Spring ud over kanten og tag et afgørende skridt hen imod livet du gerne vil leve..."

Alle dage er fra 18:00-21:00
Pris: 1549 kr.
Skynd dig at tilmelde dig - pladserne er begrænsede! 
Du kan tilmelde dig og læse mere om forløbet her

Endnu en Talent Dag i kalenderen
Efter mange forespørgsler gentager vi succesen og afholder gratis Talent Dag. Målgruppen er modige ledere, der tør udfordre sig selv.

"Vil du være sikker på at tiltrække, udvikle og fastholde de største talenter?" 


Deltag gratis i morgenarrangementet d. 25. november hos SoSimple med Talentinspiration, Toplederoplæg og Brunch with Bubbles. Læs mere og tilmeld dig her.  

Indtil da er du er også velkommen til at kontakte os i SoSimple for at booke et møde omkring talentudvikling i din virksomhed. 
 
Husk at sprede det gode budskab ved at like SoSimple på Facebook :)


SoSimple hjemmesideSoSimple logo_9

Tlf. +45 2999 3400
www.sosimple.dk 

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld Nyhedsbrev

 

Copyright © 2013 SoSimple, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp