Copy

Marts 2016 - Nyhedsbrev fra SoSimple

*REDIGERET - Vi tillader os at gensende vores nyhedsbrev fra i går, da det røg afsted med flere fejl. Beklager.

Selvom vejret siger noget andet er foråret nu officielt begyndt og vi er klar med flere nyheder her fra SoSimple

Rikke er netop vendt hjem fra Chiang Mai bjergområdet i Nord Thailand, hvor hun har gennemgået et uddannelsestrin i advanced compassion mindfulness - undervisning via den buddhistiske psykologi. 
Mindfulness, med den oprindelige intension fra Østen - er at gå ind i opdagelsen og forståelsen af vor indre essens' store styrke og ro.

I vesten er mindfulness indenfor ledelse i rivende vækst - og med god grund.

Mindfulness som ledelsesværktøj er i virkeligheden den form
 for lederudvikling, der er mest evidens for vil skabe en forandring, fordi det er solidt forankret forskningsmæssigt at mindfulness skaber neurologiske forandringer. Så selvom mindfulness måske udefra kan lyde lidt flyvsk og helligt, beviser al moderne hjerneforskning at mindfulness er vejen til bevidsthedsudvidelse og dermed muligheden for at blive en autentisk leder, der lærer at bevare både fokus, overblik og integritet i en kontinuerlig presset hverdag.

Dygtige ledere formår at engagere andre mennesker. De har en stærk vilje, en lidenskab og et særpræg, og vi kan mærke dem og deres passion. De fremstår stærkt og klart i deres personlige lederskab og skaber dermed følgeskab hos deres medarbejdere. Rejsen i at flytte andre starter hos dig selv.

'Want to be a better leader - observe more and react less'. 
Manish Chopra, Principal fra McKinsey fortæller i vedlagte artikel om brugen af meditation i arbejdslivet. Baseret på egne observationer og erfaringer beskriver han, hvordan det har fungeret som et værktøj, der giver mere energi, mere fokus og mindre stress i en travl hverdag - "Work smarter and lead better".

Læs artiklen her.

Spændende nye tiltag hos SoSimple

SoSimple arbejder i øjeblikket på at få det nye website klart, hvor det nye koncept Mindful Leadership Academy bl.a. vil blive introduceret.
Som I ved, arbejder SoSimple med modige ledere, der tør udfordre dem selv. Derfor er vi, på baggrund af erfaringer fra forløb og tilbagemeldinger fra kunder, ved at ligge sidste hånd på Mindful Leadership Akademiet, som vil indeholde alle aspekter en moderne, engageret og modig leder har behov for. Dette bliver ikke en totalløsning, one-size-fits-all, da vi ved at hverken mennesker eller udfordringer er ens.
Alle udviklingsforløb hos SoSimple skræddersyes til Jeres organisation og kombineres med individuel coaching for alle deltagere.


SoSimple søger en partner
Vi søger en partner der vil være med til at udvikle alt ovenstående. Vi har behov for flere hænder til vores lederudviklingsforløb både hos de faste og nye kunder, men allermest har Rikke brug for inspiration, vidensdeling og daglig ligesindet feedback og udfordring. De kontraktmæssige og økonomiske forhold kan have forskellige udformninger, og vi hører også gerne dit input. Lad os starte med at checke kemi, integritet og autencitet over en kop kaffe.

Vi er lidt allergiske overfor overfladiskhed, men er ellers åbne for at høre fra dig hvis blot du har enten:
- solid ledelseserfaring
- solid konsulenterfaring
- psykologisk baggrund
- iværksættergen
- forretningstalent

Og så har du selvfølgelig både lyst og erfaring med arbejdet omkring autentisk ledelse og mindful leadership.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os på email: kontakt@sosimple.dk eller på telefon: +45 2999 3400, til en uforpligtende samtale om, hvad SoSimple kan tilbyde Jer.

Vil du gerne holde dig opdateret på hvad der sker hos SoSimple, og få mere inspiration og viden om værktøjer der kan hjælpe dig i arbejdslivet, så følg os på FacebookLinkedIn & sosimple.dk og vær med hele vejen. 

De bedste hilsener
Team SoSimple