Copy

April 2016 - Nyhedsbrev fra SoSimple

Forårsfølelsen har indfundet sig hos SoSimple og vi er klar med flere nyheder. 

Vi har længe glædet os til dette, og vi kan nu præsentere vores nye koncept 'Mindful Leadership'.

"Ledere der brænder igennem formår at engagere andre mennesker. De har en stærk vilje, en lidenskab og et særpræg så vi mærker dem og deres passion. De fremstår stærkt og klart i deres personlige lederskab og skaber dermed følgeskab hos deres medarbejdere."
 

'Mindful Leadership' er til dig der vil trykkes på maven og er modig nok til at springe ud af komfortzonen for at få kontakt til dit fulde potentiale samt skabe endnu større resultater med dit personlige lederskab.

Du har valgt ledervejen med hverdagens spændende udfordringer, hvor integritet, konflikthåndtering, forandring og kulturændringer er del af din værktøjskasse. Synes du også, at det går stærkt i din hverdag? Tempoet stiger markant år for år og vi bliver nødt til at trække vejret, indføre mentale pauser på arbejdspladsen og acceptere, at det aldrig kommer til at gå så langsomt, som det går nu – kun hurtigere!

Det er derfor nødvendigt for travle ledere at arbejde med deres følelsesmæssige intelligens for at bevare deres integritet og udvikle sig til autentiske ledere. Autentiske ledere inspirerer deres medarbejderne og opnår derigennem tillid og fastholdelse. Målinger efter indførelse af 'Mindful Leadership' kan påvise markante resultater på effektivitet, tilstedeværelse og stresshåndtering. Danske virksomheder, der har indført 'Mindful Leadership', har oplevet målbare forbedringer med lavere medarbejdergennemgang og nedsatte udgifter til sygefravær. Samtidig har de oplevet den behagelige sideeffekt af øget performance og arbejdsglæde. De har skabt mere fokus, kreativitet samt forandringsparathed der i sidste ende har bidraget til øgede tal på bundlinjen.

'Mindful Leadership' hjælper dig med at få større selvindsigt, være mere autentisk og rette fokus på din følelsesmæssige intelligens. Samtidig får du værktøjerne til at få svar på de svære spørgsmål:

• Hvordan får jeg motiveret mine medarbejdere til at skabe endnu bedre resultater?
• Hvad er min passion og hvad er det jeg unikt kan bidrage med, som andre har brug for?
• Hvordan undgår jeg at brænde ud i en stresset hverdag?
• Hvordan får jeg andre til at følge mig, fordi de selv vil og ikke fordi de skal?

Hvad får du ud af et samarbejde med SoSimple:

• Indsigt i hvordan du bruger dit unikke potentiale som leder samt selvindsigt der får dig ud af komfortzonen
• Modet til at optræde autentisk, nærværende og tydelig som leder samt teknikker til at forløse dit eget og andres potentiale
• Anvendelse af din følelsesmæssige intelligens til at få andre til følge dig naturligt
• Seriøs mentaltræning igennem mindfulness og udfordrende individuel coaching

Vi håber I er blevet nysgerrige på 'Mindful Leadership', og vi ser frem til at udvide den følelsesmæssige intelligens, selvindsigten og autenciteten i dansk erhvervsliv.

SoSimples bil har fået et lille forårs-face-lift, så hold øje med os ude på vejen. 
Hvad sker der hos SoSimple

Hos SoSimple arbejder vi stadig på højtryk for at få det nye website klart. Konceptet 'Mindful Leadership' kommer selvfølgelig på det nye site, og vi fortsætter med samme produkter som tidligere, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

SoSimple søger en partner
Vi søger en partner der vil være med til at udvikle alt ovenstående. Vi har behov for flere hænder til vores lederudviklingsforløb både hos de faste og nye kunder, men allermest har Rikke brug for inspiration, vidensdeling og daglig ligesindet feedback og udfordring. De kontraktmæssige og økonomiske forhold kan have forskellige udformninger, og vi hører også gerne dit input. Lad os starte med at checke kemi, integritet og autencitet over en kop kaffe.

Vi er lidt allergiske overfor overfladiskhed, men er ellers åbne for at høre fra dig hvis du har et eller flere af disse talenter:

- stor nysgerrighed på effekten af selvindsigt
- solid ledelseserfaring
- solid konsulenterfaring
- psykologisk baggrund
- iværksættergen
- forretningstalent

Og så har du selvfølgelig både lyst og erfaring med arbejdet omkring autentisk ledelse og 'Mindful Leadership'.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os på email: kontakt@sosimple.dk eller på telefon: +45 2999 3400, til en uforpligtende samtale om, hvad SoSimple kan tilbyde Jer.

Vil du gerne holde dig opdateret på hvad der sker hos SoSimple, og få mere inspiration og viden om værktøjer der kan hjælpe dig i arbejdslivet, så følg os på FacebookLinkedIn & sosimple.dk og vær med hele vejen. 

De bedste hilsener
Team SoSimple