Copy
SoSimple

Mindfulness BoostRikke Berg er mindfulness instruktør, psykoterapeut, bach. psych og mastercoach i enneagrammet og neuro lingvistisk programmering. Et af Rikkes specialer er at turde gå tæt på og udfordre til indsigt, hvor hun bruger sin egen autencitet og følelsesmæssig intelligens til at flytte mennesker mileskridt i personlig udvikling.Rodrigo Ríos er mindfulness træner og accrediteret facilitator af The Form – Reality Practice. Han er passioneret formidler af selvudvikling, meditation og mindfulness. Rodrigo har med en baggrund som civilingeniør, en særlig evne til at formidle jordnært og praktisk orienteret.


Vi gentager succesen og afholder endnu en mindfulness-workshop, hvor du lærer at få større livsglæde og nærvær i din hverdag med en 3 timers session hos ildsjælene fra SoSimple

Som modtager af SoSimples nyhedsbrev har du nu mulighed for at spare 40% på denne aften!

Mindfulness-workshoppen hos SoSimple giver dig en række praktiske værktøjer til at bevare roen i en omskiftelig hverdag.

I hyggelige omgivelser i København møder du de erfarne undervisere Rikke Berg og Rodrigo Ríos, der kan lære dig at være til stede i livet og finde frem til det, der gør dig glad. Du lærer om at være nærværende og at stoppe negative tanke- og handlemønstre.

Workshoppen er åben for tilmelding og finder sted den 28. januar 2013 kl. 18.00 til 21.30. Du vil i løbet af aftenen blive forkælet med mousserende vin og friske snacks.

Normalpris: 389 kr.
Din pris er 229 kr!

Tilmeld dig her.

Tidligere kursusgængere siger:

"En fantastisk oplevelse. Anbefaler det stærkt videre!"

"Tak for en oplevelse og et nyt syn på mit liv!"

"Dejlig dejlig aften i helt fortrinelige omgivelser."

Husk at sprede det gode budskab ved at gå ind og like vores Facebook side :-)

De bedste hilsner
Rodrigo og Rikke


SoSimple hjemmesideSoSimple logo_9

Tlf. +45 2999 3400
www.so-simple.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld Nyhedsbrev Tilmeld Nyhedsbrev

 
Copyright © 2013 SoSimple, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp