Copy

Bliv mere mindfulHjerneforskning har vist, at 8 uger med mindfulness træning, skaber positive forandringer i hjernen, der kan gøre dig mere bevidst, give dig mere energi og afhjælpe stress. 

Kære Læser

Der er stadig pladser på SoSimples mindfulnesskursus og som modtager af vores nyhedsbrev, har du nu muligheden for at få kurset til en rigtig god pris.

8 ugers mindfulnesskursus
SoSimple tilbyder nu et 8 ugers kursus, hvor du har muligheden for at komme i dybden med mindfulness og lære enkle øvelser, som du kan bruge hver dag.


 
Hvert hold vil have et maksimum på 8 deltagere. Ved at begrænse antallet af deltagere, kan vi skabe et mere individuelt og målrettet forløb for dig.

Kurset strækker sig over 4 onsdage fra 18:30-21:00 med to uger imellem hver kursusgang, så du har mulighed for at øve hjemmeopgaver fra gang til gang. Udover en række praktiske øvelser, vil hver kursusgang have et overordnet tema.
 
Onsdag d. 22/5 – Accept
Onsdag d. 5/6 - Komfortzone
Onsdag d. 19/6 – Tankens kraft                               
Onsdag d. 3/7 - Stress
 
Pris: 975,00 kr.
Som modtager af SoSimples nyhedsbrev, får du nu kurset til 849,00.

Ved køb indtast rabatkoden: OpenSpace
 
Kurserne bliver afholdt på Frederiksberg og der vil ved hver kursusgang, blive serveret kaffe, te og frugt.
 
Kurset er for alle, øvede som ikke-øvede. Der er rig mulighed for at udvikle sig med SoSimples 8 ugers mindfulness kursus.
  
Du kan tilmelde dig kurset på so-simple.dk og du er altid velkommen til at kontakte SoSimple, hvis du har spørgsmål vedrørende kurset.                                    
 
Husk at sprede det gode budskab ved at like SoSimple på Facebook:)


SoSimple hjemmesideSoSimple logo_9

Tlf. +45 2999 3400
www.so-simple.dk

Tilmeld nyhedsbrev

 

Copyright © 2013 SoSimple, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp