Copy

    Nyhedsbrev

Vind en lækker sydlandsk inspireret kurv fra SoSimpel


SoSimple har startet en konkurrence på Facebook. Vi har personligt sammensat en kurv med god vin, cava og andre lækre specialiteter. Like vores side om mindfulness og autencitet. Tryk her for at deltage i konkurrencen og husk at dele, så dine venner også kan være med:)

 

Kære Læser

Endelig kan foråret mærkes i Danmark og det giver energi! Hos SoSimple byder vi foråret velkommen med mindfulness. Derfor introducerer vi her i maj et 8 ugers mindfulness kursus, så du har muligheden for at få endnu mere energi og nærvær ind i din hverdag. Følger du SoSimple på Facebook ved du, at Rikke Berg i den seneste udgave af SAB-NYT har en artikel med om netop mindfulness.

Bliv introduceret til mindfulness

Det er bevist, at regelmæssige meditationsøvelser giver dig mere energi og afhjælper stress. Derfor vil vi hos SoSimple gerne tilbyde dig en række kursusgange, der kan hjælpe dig godt i gang med mindfulness, ved at introducere dig til tankerne bag mindfulness og en masse praktiske øvelser, som du nemt kan bruge hver dag.
"Du kan ikke læse dig til mindfulness, det skal øves på egen krop."


Vi har valgt, at der skal være maksimum 8 deltagere på hvert hold, så der er mulighed for at skabe et mere individuelt og målrettet forløb for dig.
 
Så skynd dig at tilmelde dig, da pladserne er begrænsede!
Du kan tilmelde dig og læse mere om kurset her.
 
Mindfulness på tryk

Rikke Berg har skrevet en artikel om mindfulness, som er trykt i den seneste udgave af SAB-NYT, som udgives af Sammenslutningen af Alternative Behandlere (SAB). Vi er hos SoSimple glade for at kunne brede det gode budskab om mindfulness og opfordrer dig derfor til at læse artiklen her.Den seneste udgivelse af SAB-NYT indeholder mange spændende artikler. Du kan læse hele bladet her.

Du er altid velkommen til at kontakte os i SoSimple, hvis du har spørgsmål.

Husk at sprede det gode budskab, ved at like SoSimple på Facebook:)


SoSimple hjemmesideSoSimple logo_9

Tlf. +45 2999 3400
www.so-simple.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld Nyhedsbrev

 

Copyright © 2013 SoSimple, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp