Copy

    NyhedsbrevGod Sommer

Sommeren er over os og vi har fået en forsmag på det gode sommervejr. Nu kan vi bare håbe på, at det fortsætter:)

Vi har fejret sommeren med lækre cocktails og godt selskab.

SoSimple ønsker alle modtagere af vores nyhedsbrev en dejlig sommer. 

Kære Læser

Sommeren er over os og mange af os finder roen i haven, på stranden eller et helt tredje sted. Ønsker du at tage  sommerens ro med dig ind i efteråret, så har du nu muligheden, for at tilmelde dig SoSimples 8 ugers mindfulness kursus. På kurset lærer du en række teknikker, der kan gøre dig mere nærværende i en travl hverdag. Mindfulness er en metode, der også er idéel at bruge på arbejdspladsen. Det talte stifteren af SoSimple Rikke Berg ved et arrangement, som SoSimple afholdt i tirsdags. Du kan se en video om temaet for arrangementet her.

8 ugers mindfulness kursus

SoSimple afholder endnu et 8 ugers mindfulness kursus fra august. Denne gang er det et udvidet forløb, hvor fire kursusgange er blevet til fem, så der er endnu mere tid til fordybelse.Det er bevist at regelmæssige meditationsøvelser giver dig mere energi og afhjælper stress. Derfor vil vi hos SoSimple gerne tilbyde dig en række kursusgange, der kan hjælpe dig godt i gang med mindfulness, ved at introducere dig til tankerne bag mindfulness og en masse praktiske øvelser, som du nemt kan bruge hver dag.


"Du kan ikke læse dig til mindfulness, det skal øves på egen krop."


Hvert hold vil bestå af maksimum 10 deltagere. På den måde er det muligt at skabe et mere individuelt og målrettet forløb for dig.
Mellem hver kursusgang er der indlagt tid, så du har mulighed for at træne mindfulness på egen hånd. Mindfulness kurset vil bestå af en række praktiske øvelser og hver kursusgang har et overordnet tema.

Onsdag d.14/8 - Accept
Onsdag d. 28/8 - Komfortzone
Onsdag d. 11/9 - Tankens Kraft
Torsdag d. 19/9 - Stress
Onsdag d. 9/10 - Afrunding


Alle dage er fra 18:30-21:00
Pris: 1549 kr.

Kurset bliver afholdt på Frederiksberg og der vil ved hver kursusgang blive serveret kaffe, te og frugt.

Skynd dig at tilmelde dig, da pladserne er begrænsede!
Du kan tilmelde dig og læse mere om kurset her.
 
Talent Inspiration og Topleder Indlæg

Tirsdag d. 26. juni afholdt SoSimple arrangementet Talent Dagen. 

Vi var så privilegerede at to topledere Søren Refsgaard, Koncerndirektør for RGS90 og Thomas Saabye, Distrikt Servicechef for Philips, var tilstede på dagen, for at fortælle om deres erfaringer med professionel talentcoaching hos SoSimple. 

Ved arrangementer var tyve danske virksomheder repræsenteret. Det var en eftermiddag med fokus på leder- og medarbejderudvikling igennem talentudvikling og mindfulness. Dagen blev afsluttet med faglig dialog, et godt glas rødvin og lækker tapas.

SoSimple fik rigtig god respons fra de deltagende efter arrangementet. Derfor planlægger vi at afholde endnu en Talent Dag med fokus på, hvad talent er og hvordan virksomheder tiltrækker, udvikler og fastholder de største talenter.

Der er ikke fastsat en dato for arrangementet endnu, men hvis du er interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte os. Du har også mulighed for at se programmet fra i tirsdags og læse mere om Talent Dagen her.

Du er altid velkommen til at kontakte os i SoSimple, hvis du har spørgsmål.

Husk at sprede det gode budskab ved at like SoSimple på Facebook:)


SoSimple hjemmesideSoSimple logo_9

Tlf. +45 2999 3400
www.so-simple.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld Nyhedsbrev

 

Copyright © 2013 SoSimple, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp