Copy

Hvordan bliver du forårsklar?

Vi håber I har haft det godt siden sidst. Siden nytår har vi brugt tiden på at udnytte de værdifulde erfaringer og viden vi allerede havde i skufferne, sammen med nye interessante fund. Det har vi gjort, for at du kan få de bedste og nyeste redskaber til at komme igennem din hverdag og dit arbejde her til foråret.

I denne og næste måned har vi det omtalte emne, mindfulness, på programmet.
Kender du en af følgende situationer på din arbejdsplads: En følelse af frustration eller vrede, hvor du kommer til at reagere impulsivt, og reaktionen ikke føltes behagelig for dig? Du oplever, du har mange arbejdsopgaver eller valgmuligheder, hvor det er svært for dig, at holde fokus og prioritere med velbehag?

Hvis du kan nikke genkendende til disse situationer, og gerne vil kunne styre dine tanker og adfærd, så kan vi sammen kridte banen op. Vi kan træne dig til, at du ikke lader dig føre rundt af spontanitet - uden selv at kunne styre det. Altså, det er dig selv, der med bevidsthed vælger din adfærd og handlinger.

 Det er vigtigt for os at fortælle, du ikke behøver have noget klar. Hvad enten du vælger at komme til et arrangement eller ønsker at investere i et forløb hos os. Vi tager altid udgangspunkt i nuet og bevæger os frem i et fornuftigt tempo. Et godt råd er nemlig, at det for dig handler om at være til stede i nuet, byde alle dine tanker velkommen, og når du er klar, tage stilling og handle konstruktivt på dem. 

Vi åbner dørene for et eksklusivt og gratis arrangement d. 10. marts hvor Rikke, sammen med Bo Heimann, M.A. i ledelses-og organisationspsykologi, vil fortælle om den nyeste viden inden for mindfulness i virksomheder. Samtidig vil du få gode råd om, hvilke tiltag du kan bruge fra mindfulness og hvilke effekter du kan få ud af det.


Læs mere og tilmelde dig arrangementet her, som afholdes med gratis tapas tirsdag d. 10. marts 16-18 på Frederiksberg. Der vil også være rig mulighed for at netværke med de andre deltagere!
Vi gentager succesen “8-ugers forløb i mindfulness”. Med teori og praktisk indføring, får du effektive refleksionsøvelser og brugbare redskaber, til at handle mere bevidst, være mere nysgerrig på livet og skabe større livskvalitet. Du får 5 gruppesessioner, hvor temaer er planlagt til hver session. Forløbet kører hver anden onsdag, og starter fra onsdag d. 25. februar.
Du kan læse mere om forløbet her, og finde information om hvordan du bliver deltager.
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Hjemmeside
Hjemmeside
Copyright © 2015 SoSimple, All rights reserved.

Vores mail:
Kontakt@sosimple.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences