Copy

Nyhedsbrev December 2014 

Rikke Berg 

SoSimple er startet af Rikke Berg og er baseret på hendes mere end 15 års erfaring med ledercoaching, talentudvikling og konflikthåndtering. 

Vores nye praktikanter  i SoSimple

Signe Rørup

Kandidatstuderende ved Roskilde Universitet i Kommunikation og Arbejdslivsstudier. Jeg skal arbejde med intern og ekstern kommunikation hos SoSimple. Det være sig at strikke en kommunikationsstrategi sammen, bistå med arbejdet til hjemmeside og aktivitet på de sociale medier, og udarbejde kommunikationsmateriale – med fokus på en designmanual. 

 
Therese Adrian Danielsen


”Undervurder aldrig vigtigheden af festligt selskab”
Uddannet coach, der brænder for Enneagrammet. Jeg skal assistere med eventplanlægning og enneagram arbejde i SoSimple, samt fremme synlighed i form af det skrevne ord og kreative input på sociale medier.

Sif Petersen


Jeg er i gang med min kandidat indenfor Kommunikation på Roskilde Universitet, og er i den forbindelse i praktik hos SoSimple. Her skal jeg hjælpe med det daglige arbejde, herunder salg, eventplanlægning samt opdatering af hjemmesider og sociale medier.

Glædelig Jul


2014 har været et år med mange gode oplevelser hos SoSimple, både for vores kunder men også i samarbejde med jer!

Vi har blandt andet haft stor succes med vores event om autentisk ledelse og følelsesmæssig intelligens. Derfor gentager vi succesen i det nye år.


"Rå fisk, Bobler og Autenticitet" Event oktober 2014 i SoSimple          

Vi har gennem 2014 igen haft et rigtigt godt samarbejde med vores kunder, og mange nye er kommet til, som alle er gået herfra med et meget positivt sind. Vi håber også, I har haft et indbringende år.

Vi nærmer os 2015, og vi kan slet ikke vente med at komme i gang, da det allerede nu tegner sig til at blive et utroligt spændende år. 

Vi vil i det nye år sætte fokus på effektivitetsmålinger før og efter leder- og medarbejderforløb hos SoSimple. Sammen med vores partnere beviser vi markante forbedringer på områder som arbejdsglæde, minimeret stress og øget effektivitet.

Sammen med de kommende praktikanter vil vi også have et stort fokus på at afholde flere lærerige tema-dage med særlig fokus på mindfulness og autentisk ledelse.  Glæd jer!

Hvis du, som os, ser frem til det nye år, men føler dig stresset over nytårsforsætterne, så klik på linket og læs om, hvilke forandringer du kan skabe i dit liv, igennem mindfulness.
Rikke tilbyder stresscoaching med fokus på at forbygge samt lære at håndtere de naturlige stressmekanismer, som vi alle besidder.
Læs mere her

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Rikke Berg
Indehaver af SoSimple
 
 

SoSimple hjemmesideSoSimple logo_9
Tlf. +45 2999 3400
www.sosimple.dk 

 

 

Copyright © 2014 SoSimple, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp