Copy
SoSimple

    Nyhedsbrev

   

Gratis oplæg i mindfulness

 
Tirsdag d. 30. april holder SoSimple oplæg om mindfulness på Frederiksberg. Det sker i samarbejde med en række andre oplægsholdere og aftenen byder på indslag som: Brug sociale medier professioneltLevende Føde – og min rejse og mange andre.

Det er gratis at deltage i arrangementet og alle er velkomne! Tilmeld dig og læs mere her.

Kære Læser

Vi har haft rigtig meget at se til hos SoSimple, siden sidste nyhedsbrev blev udsendt. Vi har blandt andet filmet film og udtænkt nye forretningskoncepter fra SoSimple.

Scene 1 - Take 3 - Action!
Hvis du følger os på Facebook har du allerede set, at vi i sidste uge havde gang i den helt store camera opsætning. Det videomateriale vi har optaget, bliver i den kommende tid lagt ud på so-simple.dk og I kan roligt glæde jer til at se det på vores hjemmeside;) Det hele sker som led i, at vi hos SoSimple er i fuld gang med at opdatere vores hjemmeside.

 


Du er selvfølgelig velkommen til at komme med ris og ros på filmene og vores hjemmeside generelt ved at skrive til os.
 
Nye koncepter på tegnebrættet
Udover vores filmprojekt er vi hos SoSimple i fuld gang med at udvikle to nye koncepter, som kommer til at henvende sig til erhvervslivet. Det er i dette nyhedsbrev første gang vi løfter sløret for de to nye udbud fra SoSimple: Mindfull Monday og Talent Thursday.

 


De to nye udbud sigter efter at etablere et fast forløb ude i virksomhederne, hvor der er mulighed for at gå i dybden med mindfulness, coaching og talentudvikling. Ved at indføre Mindfulness Monday og Talent Thursday en gang om ugen, måneden eller hvordan behovet ser ud i den enkelte virksomhed, er det muligt at arbejde målrettet med de konkrete udfordringer, som ledere og medarbejdere har i virksomheden. 


Mindfull Monday

Teknikkerne i mindfulness er meditation, som ved at blive praktiseret regelmæssigt, kan træne dig i ikke at lade dine tanker styre dig og dermed opnå mere koncentration i hverdagen. 

"If you can concentrate on the present, you will be a happy man."

- Paulo Coelho


Gennem Mindfull Monday kan SoSimple lære ledere og medarbejdere, hvordan du kan bruge meditation i hverdagen. Realistisk set er meditation ikke noget du lærer at mestre ved blot et kursus og du kan ikke læse dig til Mindfulness. Det er derfor afgørende, at virksomheder investerer i et længere forløb med praktisk træning. Det kan hurtigt skabe mere arbejdsglæde blandt medarbejdere, mindre stress-relateret fravær og potentielt lavere medarbejdergennemgang for virksomheden!


Talent Thursday

Du er garanteret ved flere lejligheder blevet bedt om at sætte ord på, hvad du er god til og hvis du er en af dem, der har svært ved det, så er du langt fra alene. Som medarbejder er det ofte svært at se vores egne talenter og som leder kan det være en udfordring at identificere talentet hos vores medarbejdere. Gennem coaching og talentudvikling kan du, som medarbejder finde frem til, hvilke talenter du rummer. Som leder kan du blive trænet i at spotte talenter hos dine medarbejdere.

Talent Thursday har til formål at skabe et længere forløb ude i virksomhederne, der arbejder med medarbejdernes individuelle talenter, samt ser dem i lyset af virksomheden som helhed. Det kan virksomheder bruge til at styrke samarbejde og fremme kompetenceudvikling hos medarbejderne.

Hvis din nysgerrighed er blevet vakt i forbindelse med Mindfull Monday og Talent Thursday, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vi har i øjeblikket yderligere projekter på tegnebrættet, som vi glæder os til at introducere for dig på et senere tidspunkt.


Husk at sprede det gode budskab ved at like SoSimple på Facebook:)


SoSimple hjemmesideSoSimple logo_9

Tlf. +45 2999 3400
www.so-simple.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld Nyhedsbrev

 

Copyright © 2013 SoSimple, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp