Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
SoSimple

Nyhedsbrev

MINDFULNESS BOOST

3 TIMERS WORKSHOP

499 KR.Kære læser,
 
Vi håber du har haft en dejlig sommer.
Vores har været travl, fyldt med nye spændende tiltag, og vi er derfor meget stolte af at kunne byde dig velkommen til vores første nyhedsbrev. Forneden kan du læse lidt om hvad vi har gået og arbejdet på og nu også kan tilbyde dig. Vi håber du finder det mindst lige så spændende som vi gør.
 
Mindfulness Boost – Dit første skridt til et lykkeligere liv
Den 6. september afholder vi vores første Mindfulness Boost workshop, hvor vi giver dig muligheden for at lære hvordan man kommer ud af hverdagens hamsterhjul, og finder frem til de ting, der gør dig til et gladere menneske.  Workshoppen bliver også afholdt på følgende datoer: 13/8, 27/8, 4/9, 11/9 for nærmere information klik her.
I dag bliver workshoppen bliver udbudt på Downtown til halvpris, nemlig 249 kr. 
 
Sund Livsstilsmesse i Øksnehallen
Den 28, 29 samt d. 30 september kan du også finde os på Sund Livsstilsmessen i Øksnehallen,
hvor vi har en stand og du har mulighed for at vinde en Retreat på det lækre
Hotel Guldsmeden. Kom og hør nærmere, vi glæder os til at møde dig!
 
Retreat på Hotel Guldsmeden i København
I de lækre omgivelser på Hotel Guldsmeden i Helgolandsgade, afholder vi to Retreat dage, hvor det er dig (og eller din partner) der er i fokus. Tag første skridt mod et bedre liv ved hjælp af en række praktiske værktøjer der kan skabe positiv forandring i dit liv og opdag indre ro og indsigt med meditation, mindfulness og coaching. For tilmelding og mere information, klik venligst her.
 
Nye medarbejdere
SoSimple er vokset i løbet af sommeren og fået to engagerede praktikanter, Filip og Anna, som står for markedsføring, eventplanlægning og hjemmesidevedligeholdelse. Du kan læse mere om Filip og Anna her.
 
Næste måned….
Vi arbejder ihærdigt på flere nyheder, som f.eks. Mallorca Retreat, Internat for parterapi og for virksomheder et helt nyt koncept med muligheden for at leje en coach.
Vi glæder os til at fortælle meget mere om det. 

De bedste hilsner, 
Rikke, Rodrigo, Filip & Anna
 


SoSimple hjemmesideSoSimple logo_9

Tlf. +45 2999 3400
www.so-simple.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld Nyhedsbrev

 
Copyright © 2012 SoSimple, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp