Copy
Ett nyhetsbrev från Partnerskapet för inkluderande arbetsmarknad genom det civila samhället och den sociala ekonomin.
View this email in your browser
Med PIACS-projektet vill vi hitta de riktigt bra idéerna som innebär att civilsamhället och den sociala ekonomin kan göra stor skillnad i människors liv. Mer information hittar du på vår hemsida.
Foto: Joel Ahlgren
Glad sommar!

Vi från projektledningen vill passa på att önska alla utvecklingsgrupper, styrgrupp och hela partnerskapet inom PIACS en riktigt skön sommar! Mycket har hänt sedan i oktober-15 och vi ser fram emot att under hösten binda ihop säcken och vara en del av att påverka civilsamhällets roll inom arbetsmarknadspolitiken.

Just nu har vi precis satt ihop den gemensamma ansökan för ESF-rådets PO1-utlysning, deadline är i dag den 4 juli. Mer om hur processen har gått till kring detta kan du läsa om i vårt senaste utskick från den 21 juni. Har du frågor om ansökan är du välkommen att kontakta Sara Jöngren på sara.jongren@coompanion.se

Vill du redan nu fundera på PO2-utlysningen eller slutrapportering av er förstudie, all information finns i vårt senaste utskick här.

Från och med den
8 juli tar projektledningen lite ledigt. Men några av oss är tillbaks igen den 15 augusti, har du frågor och funderingar om PIACS, varmt välkommen att höra av er till oss.

Vi ses och hörs i augusti igen!


Med önskan om en lång och skön sommar!
Projektledningen i PIACS

Copyright © 2016 Socialforum, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list