Copy
Läs detta mejl i din webbläsare
Rätt person på rätt plats
- kostnadsfri heldagsutbildning för föreningar i Sörmland den 7 november

Utbildning - Att leda frivilliga i föreningslivet

Vill ni att fler ska stanna längre i föreningen? Under Volontärbyråns utbildning är detta centralt. Kom och ta del av tips, metoder och utbyt erfarenheter med företrädare från andra föreningar. Fokus under utbildningen ligger på att skapa goda förutsättningar för volontärerna i verksamheten så att de trivs och stannar kvar i föreningen. Våra utbildningar brukar uppskattas av deltagarna då de bygger på erfarenheter från föreningar som vi har träffat under åren. Vi ägnar mycket tid åt praktiska moment och erfarenhetsutbyte mellan deltagarna. Detta blandas sedan upp med teori och metoder som ökar din kunskap om att leda volontärer.

Utbildningen äger rum i Nyköping lördagen den 18 april kl 10.00 - 17.00. Under utbildningen får du även Volontärbyråns användbara handbok ”Att leda frivilliga i föreningslivet”. Vi bjuder på lunch och fika. Exakt plats för utbildningen meddelas i ca en vecka före utbildningen. Utbildningen är kostnadsfri för föreningar verksamma i Katrineholm, Nyköping, Flen, Vingåker och Oxelösund tack vare Volontärbyråns samarbete med Sörmlands Sparbank och kostar normalt 5000 kronor/person.

Läs mer om utbildningsdagen och anmäl dig här>>.

Frågor om utbildningen besvaras av Johan Dahlén; johan.dahlen@volontarbyran.org eller telefon 070-226 32 06

Känner du till någon förening som skulle kunna vara intresserad av denna utbildning? Tipsa gärna vidare via knappen "forward" här nedanför.
Share
Tweet
Forward
Om Volontärbyrån
Volontärbyrån hjälper människor och ideella organisationer att hitta varandra. Vi driver en kostnadsfri förmedling av ideella uppdrag på volontarbyran.org. Dessutom utbildar vi i frågor om ideellt engagemang. Vi välkomnar ideella föreningar, stiftelser och trossamfund i hela Sverige. Det är enkelt att använda Volontärbyrån - hjälp fler att hitta till din förening!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Twitter
Volontärbyråns hemsida
Volontärbyråns hemsida
Volontärbyrån hjälper människor och ideella organisationer att hitta varandra.
Du har mottagit detta nyhetsbrev för att du eller någon i din organisation har varit i kontakt med Volontärbyrån. Vill du inte få nyhetsbrev från oss kan du avsluta prenumeration längst ned i detta mejl.

Volontärbyrån
0771- 24 14 00
Du kan också skriva till oss på: info@volontarbyran.org
 
Klicka här för att avsluta prenumeration   Uppdatera inställningar för nyhetsbrevet