Copy
Extraescolars 2016-2017: JumpingClay Art in English, JumpingClay Art, Jumping Motion. Tecnologia Creativa i Il·lustració i Còmic
No ho veus bé? Mira-ho en un navegador
capçalera extraescolars
Benvolguts, us enviem la proposta d'activitats extraescolars per al curs 2016-2017. Us presentem les següents propostes:
  • JumpingClay Art: Modelatge amb l'argila JumpingClay. L'argila de colors que s'asseca a l'aire.
  • JumpingClay Art in english: Modelatge amb l'argila  JumpingClay però en anglès.
  • Nou! Character Clay: Per aprendre a dissenyar i crear els teus personatges i pasar-los a les tres dimensions a través de JumpingClay. Podríem dir que és una extraescolar de còmic en 3D.
  • Nou! Jumping Motion: Escriptura, guió, fotografia, il·lustració i modelatge. Fes les teves pel·lícules animades amb JumpingClay
  • Nou! Tecnologia Creativa: Art, tecnologia i diversió s'uneixen en aquesta extraescolar.
  • Il·lustració i Còmic: Aprèn a crear les teves històries a través del dibuix.

Més avall en teniu informació detallada.

No dubteu en contactar amb mi per a qualsevol dubte o informció que necessiteu :)

Lídia Roca
630116924
jumpingclay@eixos-creativa.com
Extraescolars JumpingClay Art

JumpingClay Ã©s una argila de colors fàcil de manipular que estimula els cinc sentits amb la seva aroma i tacte suau. S'asseca a l'aire i no taca. Una vegada sec el producte no pesa i té una textura especial. 

Nou! Character Clay: Dissenya i modela els teus personatges en tres dimensions

Per a nens i joves a partir de 5è de primària

És un curs de disseny i creació de personatges pensat per a tots aquells que tenen motivacions pel meravellós món de la creació i connectar-los amb més força. 

Passarem del disseny 2D sobre el paper, on treballarem conceptes bàsics de la il·lustració, (proporcions, anatomia, expressions),  al disseny tridimensional a través del modelat.

Correcaminos
Up
Descarregar pesentació Character Clay

Nou! Jumping Motion: Crea les teves pel·lícules d'animació

Per a nens i joves a partir de 5è de primària

Amb aquesta activitat els nens s’introduiran en el món de l’animació (StopMotion) a través de la nostra argila (JumpingClay).

Al llarg del curs aniran treballant amb el projecte final que consistirà  en un curtmetratge d’animaciócreat per a tots els alumnes. A través de treball en equip dissenyaran i crearan els personatges i les escenes, escriuran una història, buscaran un tíol atractiu, treballaran un guió i un storyboard. I finalment posaran tot això a la pràctica creant l’animació dels personatges a través de la tècnica d’StopMotion

Fotografia
Fragment pel·lícula
Descarregar pesentació Jumping Motion

JumpingClay Art in English
Per a nens i nenes a partir de P4

Amb JumpingClay Art in English volem unir l'art i l'anglès. Volem apropar als nens i nenes a l'anglès amb una activitat diferent i al marge de les activitats acadèmiques. Treballar l'anglès en el context d'un taller de modelat amb JumpingClay ajuda a integrar aquesta llengua en la pràctica diària dels nens i nenes. I a més a més ajudem a millorar la seva psicomotricitat fina.

Infantil: Telling Stories with JumpingClay
Expliquem contes i treballem els seus personatges amb JumpingClay. Els nens i nenes amplien el seu vocabulari en anglès, milloren l'expressió oral i la seva confiança en la comunicació amb aquesta llengua. 
 
Primària: JumpingClay Art
Treballem diorames temàtics a l'hora que aprenem conceptes culturals, històrics, científics com per exemple Egipte, L'espai, el fons marí, etc... Els nens i nenes amplien el seu vocabulari en anglès, milloren l'expressió oral i la seva confiança en la comunicació amb aquesta llengua. 
 
Descarregar pesentació JumpingClay in english

JumpingClay Art
Per a nens i nenes a partir de P3

Amb aquesta activitat treballem i profunditzem en les tècniques de modelat a l'hora que treballem aspectes pedagògics, culturals i emocionals. 

Infantil: Modela contes
Expliquem un conte i treballem els seus personatges amb JumpingClay. Fomentem així l'hàbit lector i estimulem la creativitat i la psciomotricitat.

Primària: JumpingClay Art
Treballem diorames a l'hora que aprenem conceptes culturals, històrics, científics com per exemple Egipte, L'espai, el fons marí, etc... Els nens i nenes milloren la psicomotricitat, la capacitat de concentració i interiroritzen coneixements de cultura general.

Descarregar pesentació JumpingClay Art
Reportatge sobre l'extraescolar JumpingClay Art a BTV
Altres extraescolars artístiques

Nou! Tecnologia Creativa: Programació, Tinkering i robòtica

Per a nens i nenes a partir de 1r de primària

El curs està orientat a nens i nenes a partir dels 6 anys. Les sessions fan èmfasi en l’ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnologia mentre s’introdueixen conceptes clau en el camp de les ciències, l’enginyeria o les matemàtiques. Però (important!) no a la inversa.

Treballarem amb Scrtach, Makey Makey i mBot.

Descarregar pesentació Tecnologia Creativa

Il·lustració i Còmic (Primària)
Per a nens i nenes a partir de 3r de primària

Treballerem diferents tècniques d'il·lustració (Creació de personatges, expressions facials, creació d'escenes, etc) i ens aproximarem al còmic creant un guió i una història que serà el projecte de final de curs.

Aquest curs està adreçat a nens i nenes a partir de 3r de primària.

Impartit per il·lustradors titulats

Descarregar pesentació Il·lustració i Còmic
Realitzem extraescolars a les següents escoles: Escola Bogatell, Escola Antoni Brusi, Escola Antoni Balmaña, Escola L'Arenal de Llevant, Escola Les Acàcies, Escola Parc de la Ciutadella, Escola La Rambleta del Clot, Escola Els Porxos i Escola Catalònia.
Qui som?
Som Eixos Creativa, una empresa de serveis educatius artístics que treballa amb una novedosa argila especialment dissenyada per a programes pedagògics.

Sentir, explorar, conèixer i transformar la realitat, a la vegada que facilita el desenvolupament integral i harmònic de les qualitats humanes. La presència de l’art a l’educació afavoreix la comprensió i expressió. 

Avantatges addicionals

Si obriu l'activitat a la vostra escola us oferim tallers de JumpingClay a la festa de final de curs a un preu molt especial

Per als alumnes: 
  • Descomptes en la compra de JumpingClay a la nostra botiga
  • Descomptes en les activitats, casals i tallers que realitzem a la nostra acadèmia.
Per a les AMPES:
  • Preus especials en activitats extres (Tallers temàtics, festes de final de curs, etc...)
  • Descompte en tallers a la festa de final de curs si s'obre l'activitat a l'escola.

 

Us recordem...


Tallers de Sant Jordi: Tallers on realitzem figures que poden ser un cap de llapis, punts de llibre, roses, agulles de pit, pins... 
Festes de final de curs:
Organitzem la festa de final de curs per a la vostra escola (Tallers de JumpingClay, manualitats, globoflexia, pinta-cares, i animació infantil)
Demaneu-nos pressupost

C/ de Ramon Turró, 73 08005 Barcelona · Telèfon: 934 106 939 ·
jumpingclay@eixos-creativa.com Â· Mòbil: 659 063 299 

www.eixos-creativa.com
Facebook
Blog
Pinterest
Instagram
Copyright © 2016 Eixos Creativa - JumpingClay Barcelona, Tots els drets reservats
Vull donar-me de baixa 

Email Marketing Powered by Mailchimp